Eindstand FC Gullegem - K. Racing Club Gent (24.09.2023)

Clubs

3-1
<a href="/match/fc-gullegem-k-racing-club-gent-24092023">FC Gullegem - K. Racing Club Gent (24.09.2023)</a>
Racing keerde met lege handen terug uit de Poezelhoek, nadat het copy paste deed van de voorbije wedstrijden: Racing lag niet echt onder en kreeg ook voldoende mogelijkheden om zelf te scoren, maar aan de overkant werd elk foutje genadeloos afgestraft. De vermijdbare rode kaart voor Bryan Lokilo bij een 3-1 achterstand luttele minuten voor tijd maakt de terugreis extra zuur. En zo wordt de komende weken extra belangrijk om opnieuw eens broodnodige punten te pakken. 
Meer >>

Overlijden Valère De Zutter.

21.09.2023
<a href="/nieuws/overlijden-val%C3%A8re-de-zutter">Overlijden Valère De Zutter.</a>
Onze club vernam deze week het overlijden van Valère De Zutter. De voormalig jeugdtrainer en jeugdscout van KRC Gent werd 82 jaar. We wensen zijn familie en vrienden veel sterkte. 

Voormalig jeugdsecretaris Luc Martens heeft alleen maar fijne herinneringen aan de jarenlange samenwerking met Valère De Zutter: ''Ik heb de eer gehad om met Valère te mogen samenwerken als afgevaardigde bij de U11. Hij was een zeer goede trainer waar de spelers naar opkeken. Hij heeft veel spelers de kans gegeven om een stapje hogerop te zetten door hen telkens op te peppen als het toch even wat minder ging. Toen hij z'n trainerscarrière had stopgezet, werd hij jeugdscout en offerde hij al zijn vrije zaterdagen op om overal in de regio jeugdspelers te gaan bekijken en de beste talenten naar Racing te halen.''

Meer >>

Eindstand K. Racing Club Gent - KSV Cercle Brugge / U21 (16.09.2023)

Clubs

1 - 2
<a href="/match/k-racing-club-gent-ksv-cercle-brugge-u21-16092023">K. Racing Club Gent - KSV Cercle Brugge / U21 (16.09.2023)</a>

De Ratjes bleven puntenloos achter in hun 2 thuismatch en dat vermijdbaar. De eerste helft had weinig om het lijf, zeer gesloten en vooral kansarm door zenuwachtig acterende ploegen. Na de pauze waren de Ratjes de betere ploeg en dat leverde kansen om maar doelman Langenblick hield Triest van de verdiende voorsprong. Aan de overzijde sprong Jong Cercle heel efficient om met een doelkans, hun eerste van de match ging meteen binnen diep in de 2e helft. De reactie van de Ratjes kwam snel en Triest buffelde de gelijkmaker en de honger naar een 3-punter binnen, maar de Ratjes kregen een koude douche. Tot 2x in het slot want eerst prikte Faal zijn 2e voorbij Londot, waarna Racinger Biebuyck een niet-te-missen kan tegen de paal prikte. Jammer want hier hadden we altijd een puntje moeten krijgen of zelfs meer. Voetbal kan hard zijn en zo bleven onze jongens na 4 speeldagen met slechts 3 puntjes achter terwijl het er gerust wat meer hadden kunnen zijn.

Meer >>

Pagina's