Nieuws

Inkomende transfer: Bryan Eyenga Lokilo.

16.03.2023
<a href="/nieuws/inkomende-transfer-bryan-eyenga-lokilo">Inkomende transfer: Bryan Eyenga Lokilo. </a>

Racing heeft met de aanwerving van de 22-jarige snelle en technische vaardige flankaanvaller Bryan Eyenga Lokilo, die overkomt van Crossing Schaerbeek, een nieuwe inkomende transfer afgerond. 

De Brusselaar met Congolese roots heeft gedurende acht jaar de jeugdopleiding doorlopen RSC Anderlecht, tot aan de U16. Nadien is hij zijn broer Jason gevolgd naar Crystal Palace. Na twee seizoen over het Kanaal ging hij terug richting België, waarna hij zijn debuut maakte bij Entente Durbuy. Nadien maakte hij de overstap naar Crossing Schaerbeek, daar speelde hij dit seizoen 17 wedstrijden en scoorde 1 keer. 

Meer >>

Workshop: reanimeren met AED.

08.03.2023
<a href="/nieuws/workshop-reanimeren-met-aed">Workshop: reanimeren met AED. </a>

Op dinsdag 14 maart om 19 uur kun je deelnemen aan een workshop die letterlijk van levensbelang kan zijn. Wist je dat hersenen slechts drie minuten zonder zuurstof kunnen zonder onherstelbare schade op te lopen? Het is dus erg belangrijk dat er bij hartfalen onmiddellijk kan worden gestart met reanimeren. 

Wil je je kennis van reanimatie opfrissen? Of wil je voor het eerst kennismaken met de technieken die je moet toepassen als iemand in een levensbedreigende situatie verkeert? In een workshop van anderhalf uur leert een expert van de Brandweerzone Gent hoe je correct kunt reageren en reanimeren in een noodsituatie. Ook het gebruik van een externe defibrillator (AED) komt aan bod. 

Deze workshop is gratis en iedereen kan zich hiervoor inschrijven. Je hoeft dus geen lid te zijn van onze club om deel te nemen. Graag vooraf inschrijven via: communicatie@krcgent.be 

Meer >>

Pagina's