Nieuws

Bedankt voor alles, Luc.

10.09.2021
<a href="/nieuws/bedankt-voor-alles-luc">Bedankt voor alles, Luc. </a>

Plots was er in april die dag waarop onze club overvallen werd met slecht nieuws. We moesten toen, compleet onverwacht en veel te vroeg, afscheid nemen van Luc Gardelein. Onze adjunct-manager werd toen getroffen door een hartaanval. Tijdens de eerste thuiswedstrijd van de nieuwe voetbalcompetitie willen we Luc Gardelein herdenken, maar vooral bedanken. Voor de aftrap willen we Luc Gardelein een passend eerbetoon brengen met één minuut applaus. Voor alles wat hij in al die jaren heeft gedaan voor onze club en voor alles wat hij voor ons heeft betekend. Zijn familie komt mee afscheid nemen tijdens de prefoot en zal aanwezig zijn op de wedstrijd.

Onze afscheidsbrief aan Luc

dag Luc, 

bijna een half jaar ondertussen, zolang moeten we jou hier al missen op de club. Het voelt nog altijd vreemd voor ons dat je er plots niet meer bent, jij die er altijd was. 

Meer >>

Blessurenieuws - Emile De Keulenaere half jaar out

18.08.2021
<a href="/nieuws/blessurenieuws-emile-de-keulenaere-half-jaar-out">Blessurenieuws - Emile De Keulenaere half jaar out</a>

Onze middenvelder Emile De Keulenaere viel afgelopen zondag in de slotminuut van het bekertreffen op Hasselt uit met een ernstige blessure. Zo leek het toch op het eerste gezicht en gehoor, want de schreeuw was goed te horen.  De onfortuinelijke youngster - die aan een goede voorbereiding bezig was - moest het veld verlaten op de draagberrie.

Gisteren werd een scan uitgevoerd van de knie, vandaag rolde het zware verdict binnen. Zowel meniscus als kruisband zijn geraakt en zo wacht Emile een operatie en lange revalidatie (6 maanden).

Langs deze weg willen we hem alvast een hart onder de riem steken en een vlotte revalidatie toe wensen.

Hopelijk volgen er snel weer hoopvolle tijden!

 

Meer >>

Pagina's