Nieuws

Initiatie wandelvoetbal op zondag 17 april.

05.04.2022
<a href="/nieuws/initiatie-wandelvoetbal-op-zondag-17-april">Initiatie wandelvoetbal op zondag 17 april. </a>

Een leven lang voetbal! Daar gaan we voor. En wel zo actief mogelijk. Omdat wandelvoetbal dé ideale teamsport is voor 55-plussers wil onze club de ambitie uitspreken om de kleine groep van enthousiaste liefhebbers nog verder uit te breiden, want we willen een team samenstellen dat op regelmatige basis aan wandelvoetbal kan doen. In november deden we voor het eerst een initatie, maar om nog meer mensen te laten kennismaken met dit concept organiseren we op zondag 17 april om 10u30 een nieuwe initiatie, op het jeugdcomplex van KRC Gent in de Eikstraat in Oostakker. 

Meer >>

Prefoot 16 april tegen KVK Ninove

05.04.2022

Op zaterdag 16 april spelen we al de voorlaatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen KVK Ninove, nog altijd één van de titelkandidaten. Je krijgt nog één keer de kans om te reserveren voor een prefoot op zaterdagavond.

De laatste thuiswedstrijd tegen KSV Oudenaarde wordt op zondagnamiddag 24 april georganiseerd, omdat de laatste twee competitieduels tegelijkertijd moeten worden afgewerkt. Vergeet dus niet om je reservatie door te sturen. 

Meer >>

Pagina's