Nieuws

Racing rouwt om Luc Gyssels

07.06.2021
<a href="/nieuws/racing-rouwt-om-luc-gyssels">Racing rouwt om Luc Gyssels</a>

Met veel droefheid heeft onze club gisteren het overlijden vernomen van Luc Gyssels. Hij was jarenlang een trouwe fan van onze Ratjes en een gewaardeerd B2B-lid. Zaterdag is hij overleden op amper 65-jarige leeftijd. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie en vrienden, we willen hen veel sterkte wensen. 

Luc Gyssels was de levenspartner van Christiane Meirsschaut. De uitvaart heeft plaats in het crematorium Westlede te Lochristi op donderdag 10 juni om 9 uur. 

Je kunt de familie condoleren via deze link: https://afscheidscentrumgentier.be/condoleren.html?fbclid=IwAR0U7XDL_Cqg...

Meer >>

Babynieuws: Brian Vercuysse papa van Louëlle.

27.05.2021
<a href="/nieuws/babynieuws-brian-vercuysse-papa-van-lou%C3%ABlle">Babynieuws: Brian Vercuysse papa van Louëlle. </a>
Hoe geweldig is het om een nieuw lid te mogen toevoegen aan onze Racing-familie: Brian Vercruysse en Louise Willemyns zijn vandaag de trotse papa en mama geworden van Louëlle. 

In naam van al onze Racing-vrienden willen we Brian en Louise van harte feliciteren. Voor de liefhebbers van de statistieken: Louëlle is ter wereld gekomen om 0u07 met een gewicht van 3,730 kg en een lengte van 52 cm.

Het gewicht van de kersverse vader wordt in kaart gebracht tijdens de eerste training van het nieuwe seizoen, op dinsdag 1 juni. Onze T2 zal dit cijfer in elk geval scherp in de gaten houden. 

 

Meer >>

Arne Laureyns, een portret van onze beloftencoach.

16.05.2021
<a href="/nieuws/arne-laureyns-een-portret-van-onze-beloftencoach">Arne Laureyns, een portret van onze beloftencoach. </a>
Niet alleen de A-kern krijgt stilaan definitief vorm, ook de beloftenploeg is samengesteld. De échte voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen kan voor sommigen dan ook niet snel genoeg beginnen. Dat is een goed moment, zo dachten wij, voor een babbel met onze beloftencoach. Een portret van Arne Laureyns:
Naam:

Arne Laureyns

Geboortedatum:

18 maart 1989

Woonplaats:

Maldegem

Aan de slag bij KRC Gent sinds:

vorig seizoen

Actief als speler bij: 

FC Kleit, vanaf 1995 tot 2009.

Meer >>

Pagina's