Wie wordt de official personality van het jaar?

10.09.2023

In 2023 gaat de Vlaamse Sportfederatie samen met 41 sportfederaties op zoek naar de official personality van het jaar. Het wordt een grote verkiezingsstrijd tussen alle Vlaamse officials. 

Een scheidsrechter in het voetbal, seingever in het wielrennen, een umpire in het badminton...Ze doen allemaal mee. Er zijn meer dan tienduizend officials in Vlaanderen en die moeten we koesteren, om die reden willen alle federaties samen op zoek gaan naar de mooiste persoonlijkheid. 

Wie wordt het? 

Een official die veel betekent voor de sport of voor een club, iemand die een bijzonder verhaal heeft, iemand die een bewonderenswaardig persoon is, iemand met eindeloze inzet. Een oude rot in het vak of iemand die nog maar net begonnen is. Het is vooral een moment om eens extra dankjewel te zeggen. Ken jij dus een scheidsrechter of actieve official, uit gelijk welke sport, die het verdient om extra in de bloemetjes te worden gezet tijdens de ''Week van de Official''? Nomineer deze persoon dan voor 15 september. Iedereen mag een nominatie insturen via https://www.weekvandeofficial.be 

Doe mee en wie weet wint jouw official op 7 oktober niet alleen eeuwige roem maar ook een waardebon van 300 euro. 

Heb je nog vragen over deze wedstrijd? Je kunt contact opnemen via: info@vlaamsesportfederatie.be