Verleng nu je lidmaatschap bij ''De Stroppen''.

17.07.2022
''De Stroppen'' roepen op om je lidmaatschap voor volgend seizoen meteen te verlengen, de lidgelden blijven bovendien onveranderd. En lees ook de praktische info als je de verplaatsing(en) wil doen met de bus. 

Leon heeft samen met z'n mede-bestuursleden van ''De Stroppen'' om de lidgelden van ''De Stroppen'' te behouden zoals voordien. Lid worden van de supportersclub kost 15 euro, als je ere-lid wil worden dan verschijn je in het boek van Leon en dat kost je slechts 25 euro. Vergeet dus niet om de overschrijving meteen in orde te brengen, het rekeningnummer van ''De Stroppen'' is: BE32 7330.5469.5502 

Leon wil naar aloude traditie nog eens een oproep doen bij zoveel mogelijk supporters om de verplaatsing te doen met de bus, ''want de diesel en de benzine zijn niet goedkoop, dus ge kunt beter met de bus meegaan". Wie zich opgeeft om met de bus mee te gaan, zal wel meteen moeten betalen, want vorig jaar waren er teveel lastminute afzeggingen. De vertrekplaats blijft nog altijd: café De Walput in de Gentstraat in Oostakker. 

Leden van de supportersclub maken de verplaatsing aan een voordeelprijs van 10 euro (jongeren onder de 18 jaar betalen slechts 5 euro). Voor de verre verplaatsingen buiten de provincie wordt een kleine meerprijs gerekend, dan bedraagt de prijs dus 12 euro. Niet-leden betalen 20 euro. 

Twee mededelingen van algemeen nut: normaal gezien zal er tijdens de lente opnieuw een steakfestijn worden georganiseerd en ook ''de verkiezing van de meest verdienstelijke speler'' komt terug, de formulieren zullen worden uitgedeeld na nieuwjaar, zodat iedereen voldoende tijd heeft om zijn of haar stem goed af te wegen.