Teambuilding in Kajakcenter in Wachtebeke.

23.07.2023
Na een intensieve eerste trainingsweek met veel loopwerk in het Liedermeerspark in Merelbeke stond er voor onze A-kern gisteren een teambuilding op het programma in het Kano- en Kajakcenter in Wachtebeke. 

De eerste trainingsweek voor onze a-kern zit erop, vanaf nu is het aftellen tot de competitiestart op woensdag 30 augustus op het veld van KSC Dikkelvenne. De voorbije week stonden er voor onze Ratten uitsluitend looptrainingen op het programma, onder leiding van onze physical coach Kristof Van Nieuwenhuyse. Voor de gelegenheid gebeurde dat niet op het oefencomplex in Oostakker, maar wel in het Liedermeerspark in Merelbeke. 

Kelvin Nfodjo, Victor Vankerkhoven en Augusting Newman sluiten deze week aan bij de groep, Samuel Davies was de voorbije week ziek. Ook hij vervoegt de komende week de groep. 

Gisteren stond er een teambuildingsdag op het programma, met 's morgens ontbijt en een conditietest. Na een lekkere pastamaaltijd die werd klaargemaakt door Rachida Taïbi zetten onze Ratten koers richting Wachtebeke. Vanuit het Kano- en Kajakcenter aan de Kalvebrug vertrokken ze voor een stevige tocht: voor de helft van de groep gebeurde dat in de kajak, voor het andere deel van de groep stond een sup-tocht op het programma. Het werd een mooi tochtje op de Moervaart. Een aanrader voor iedereen om het zelf eens te gaan uittesten. Het is de ideale combinatie van een inspanning midden in de natuur, maar door de rust op het water is het ook heerlijk om te ontspannen. 

Je kunt er kiezen voor een kano, kajak of supboard, ofwel voor een halve dag of een volledige dag. Meer info: https://www.kanocenter.be