Reserveer jouw tafel voor het mosselfestijn

06.10.2021

Het mosselfestijn is op KRC Gent een jarenlange traditie. En tradities zijn er om in ere te houden. Dit evenement is voor onze clubkas één van de allerbelangrijkste, we willen dus een warme oproep doen om met zoveel mogelijk mensen van jouw team in te schrijven en vergeet ook niet om je familie en vrienden uit te nodigen. Als iedereen die zich inschrijft nog twee extra mensen uitnodigt om te komen eten, dan helpt ons dat enorm om toe te werken naar een recordaantal inschrijvingen. Want dat moet onze doelstelling zijn: door corona hebben we vorig jaar veel minder inkomsten gehad, dat hopen we dankzij het mosselfestijn een beetje te kunnen goedmaken. En iedereen kan daarbij helpen. We willen je nu al bedanken om er opnieuw een groot feest van te maken. Op zaterdagavond 13 november zal het trouwens ook mogelijk zijn om de match van de Rode Duivels te bekijken op het groot scherm in de kantine. 

We willen aan al onze jeugdploegen vragen om de inschrijving met je team te doen via jouw afgevaardigde, dat is de makkelijkste manier om je tafel voor de volwassenen en voor de kinderen te reserveren. Je kunt hiervoor ook de inschrijvingsstrook gebruiken via de link hieronder. Graag de betaling regelen ten laatste op zaterdag 6 november. 

Op zondag 14 november speelt het eerste elftal thuis tegen Sparta Petegem om 15 uur. Je kunt het mosselfestijn dus combineren met supporteren voor onze Ratjes, maar hou er rekening mee dat de shift op zondagmiddag snel volzet zal zijn. Want we willen in onze kantine ook nog wat ruimte vrijhouden om de bezoekers van Sparta Petegem te ontvangen.

Wie wil inschrijven kan een mail sturen naar events@krcgent.be ; maar wel telkens goed vermelden wie kiest voor mosselen, koude schotel of kaas. En ook telkens duidelijk vermelden of het gaat om een inschrijving voor een volwassene of een kind. 

Uiteraard zullen er elke dag een pak vrijwilligers nodig zijn om een handje te helpen. Als het even kan, dan willen we vragen of jullie dus minstens één keer willen inschrijven om te komen eten en we hopen dat er ook veel mensen bereid zijn om op een ander moment een shift te doen als helper. Wil je helpen? Mail naar: communicatie@krcgent.be 

 

Downloads: