Loting Croky Cup

28.06.2024
Benieuwd naar het programma van de Croky Cup? Onze Ratjes komen in actie vanaf de derde ronde, in het weekend van 11 augustus. 

Racing mag aan het bekeravontuur beginnen met het thuiswedstrijd. In de derde ronde van de Croky Cup, die wordt gespeeld in het weekend van 11 augustus, zijn de mogelijke tegenstanders: Brainois, ofwel de winnaar van het duel tussen FC Destelbergen en KVC Toekomst Borsbeke

Indien Racing zich kan plaatsen voor de volgende ronde, dan volgt in het weekend van 18 augustus een verplaatsing naar Belisia Bilzen, dat vanaf dit seizoen uitkomt in de Eerste Amateurklasse. Dat wordt meteen een pittige bekeropdracht, als we er dus in slagen om die vierde ronde te bereiken. 

Bij een eventueel vervolg staat er in de vijfde ronde, in het weekend van 25 augustus, een thuiswedstrijd op het programma. Mogelijke tegenstanders komen dan uit Wallonië: RUS Beloeil of Pont-A-Celles-Buzet of Stockay-Warfusee lijken daar de mogelijke tegenstanders. 

Als het een echt bekersprookje zou worden, dan volgt er in de zesde ronde, in het weekend van 8 september, een thuiswedstrijd tegen Lommel SK