Loting Croky Cup

28.06.2021

Bekijk het speelschema voor de Croky Cup 2021-2022. We starten thuis in het weekend van 8 augustus, mogelijk ontvangen we dan opnieuw FC Saint-Josse. 

Vandaag vond de loting plaats voor de Croky Cup 2021-2022: onze Ratjes komen een eerste keer in actie in de tweede ronde, in het weekend van 8 augustus. De eerste bekermatch, die we opnieuw van dit nieuwe seizoen , die we opnieuw in eigen huis mogen afwerken, wordt mogelijk een heruitgave van onze eerste bekerwedstrijd vorig seizoen, want FC Saint-Josse uit de 1ste Provinciale is opnieuw één van de mogelijke tegenstanders. De Brusselaars moeten dan wel eerst voorbij Broechem, uit de Tweede Provinciale in Antwerpen. 

Indien we doorstoten naar de derde ronde van de Croky Cup spelen we in het weekend van 15 augustus op verplaatsing, ofwel tegen Sporting Hasselt (Tweede Nationale B), ofwel tegen de winnaar RUS Beloeil (1ste Provinciale Henegouwen) of FC Evere (Tweede Provinciale Brabant). 

De winnaar van dit duel mag een week later in de vierde ronde, dat is in het weekend van 22 augustus, thuis spelen. Mogelijke tegenstanders zijn dan: Raeren-Eynatten, AC Hombourg, Svelta Melsele, SK Berlare, Club Schaerbeek, KRC Mechelen, Sint-Job en KSC Grimbergen. 

Bij een eventuele kwalificatie volgt de vijfde ronde in het weekend van 29 augustus, dit keer op verplaatsing. Eén van de mogelijke tegenstanders is hier Royal Knokke FC of Sportklub Tongeren