Word lid bij supportersclub ''De Stroppen''.

03.07.2020

Omdat het voorbije seizoen vroegtijdig is afgebroken, begint het ook bij supportersclub ''De Stroppen'' te kriebelen in aanloop naar het nieuwe seizoen. Onze trouwe fans kijken vol verwachting uit naar het nieuwe seizoen met goed voetbal en veel inzet en hopelijk ook opnieuw met de mooie resultaten die we ook vorig seizoen hebben behaald. Traditiegetrouw is er bij het begin van het seizoen de vraag om je lidmaatschap te verlengen, maar nieuwkomers zijn uiteraard ook van harte welkom om zich aan te sluiten bij de supportersclub. 

''De Stroppen'' bieden ook dit seizoen opnieuw de mogelijkheid om de verplaatsingen te doen met de bus, van onze sponsor Begonia Reizen. Het bestuur van de supportersclub wil graag een nieuwe oproep doen om bewust te kiezen voor een verplaatsing met de bus: niet alleen omdat het makkelijk is, maar het is vaak ook goedkoper dan met de eigen wagen rijden en het is ook beter voor het milieu als de supporters allemaal samen met de bus naar de match gaan kijken. Er zijn zeker nog een aantal plaatsen over op de bus, zodat iedereen de veilige afstand kan bewaren. 

 

De prijs voor het lidgeld blijft ongewijzigd: 

- een ere-lid betaalt 25 euro

- een gewoon lid betaalt 15 euro

Voor de busverplaatsingen bedraagt de prijs: 

- leden: 10 euro

- niet leden: 20 euro

- jongeren vanaf 12 jaar: 5 euro

 

Je kunt lidgeld cash betalen aan Leon, Michel of Danny, maar je mag het bedrag ook overschrijven op: BE32 7330 5469 5502  op naam van ''De Stroppen'' en in de mededeling: seizoen 2020/2021.

Onze supportersclub rekent opnieuw op jullie steun, want échte Ratten hebben maar één motto: ''nie neute, nie pleuje''. Forza Racing!