Samen sterk, ook bij ingrijpende veranderingen

Beste spelers, ouders, sponsors, medewerkers en persverantwoordelijken,

Als voorzitter van KRC Gent wil ik graag een woordje meer uitleg geven over de toekomst van onze club en sommige – al dan niet ingrijpende – veranderingen die reeds zijn doorgevoerd. Racing Gent, opgericht in 1899 en als houder van het stamnummer 11 één van de oudste voetbalverenigingen in het land, is nog steeds een club met naam en faam in het Gentse voetballandschap.

>> Klik door voor meer informatie

Jeugdsponsors seizoen 2017-2018

De club stelt alles in het werk om de tijd die uw zoon of dochter bij ons doorbrengt zo aangenaam mogelijk te maken en probeert er tegelijkertijd voor te zorgen dat hij of zij zijn of haar voetbaltalenten verder kan ontwikkelen. Meer dan 280 jeugdspelers, verdeeld over 20 ploegen, begeleiden en de kans geven hun favoriete sport te beoefenen, vergt veel inspanningen. Voldoende, goed onderhouden terreinen ter beschikking hebben, ervoor zorgen dat elke ploeg een gediplomeerde, toegewijde trainer en begeleider heeft, … vraagt aanzienlijke financiële inspanningen. We willen dit verder uitbouwen maar dit gaat niet zonder de hulp van sponsors.

Voor het seizoen 2017-2018 kunnen we alvast rekenen op onderstaande sponsors:

   

    

    

    

    

    

Mocht u ook interesse hebben om de club financieel te steunen of is er in uw kennissenkring iemand die dit overweegt, aarzel dan niet om (al dan niet via uw trainer of afgevaardigde) contact op te nemen met onze cel jeugdsponsoring (sponsoring@krcgent.be). We bekijken graag met u wat de mogelijkheden en de return van onze zijde zijn.

KRC Gent is UiTpas partner dankzij samenwerking met KAA Gent

Samen met alle andere ETT clubs is Racing Gent onlangs een UiTpas partner geworden. Daarmee wordt o.a. voetballen een pak goedkoper voor kansarme kinderen. De vijftien clubs die aangesloten zijn bij Elk Talent Telt-clubs, waaronder KAA Gent, betalen samen met de Stad vanaf dit seizoen 80 procent van het lidgeld. Dankzij de UiTpas worden de kwetsbare gezinnen bovendien niet langer gebrandmerkt. Ook niet kwetsbare gezinnen met een UiTPAS kunnen punten sparen.

>> Klik voor meer informatie

Eindstand KFC Merelbeke - K. Racing Club Gent (20.08.2017)

Clubs

1 - 2
<a href="/match/kfc-merelbeke-k-racing-club-gent-20082017">KFC Merelbeke - K. Racing Club Gent (20.08.2017)</a>

De Ratjes boekten een zuinige zege op het veld van een gretig KFC Merelbeke. Het regende kansen in de wedstrijd, maar de afwerking stond bij beide teams niet op scherp. De thuisploeg nam in de beginfase het initiatief, nadien namen de Ratjes over. Ex-Racinger Monday Ajayi en Zwart misten een open doelkans voor geel-blauw iets voor het half uur. Iets later verzilverde Muñoz-Herrera een mooie doelkans. Lang stond de voorsprong niet op het bord want een vrijetrap van Schelstraete verraste Maes. De Ratjes grepen nu Merelbeke bij de keel maar Muñoz-Herrera kende pech bij de afwerking. Na de pauze schakelden onze jongens een versnelling hoger en regende het doelkansen, maar we haalden de trekker niet over of het doelkader stond in de weg. Een penalty op Leemans werd door de gelegenheidsreferee niet gegeven. De uiteindelijke logische voorsprong kwam er toch via Leemans (69'). Beide teams speelden met open vizier en gaven heel wat ruimte weg.

Meer >>

Pagina's