GRATIS naar KAA Gent - KSC Lokeren !

19.11.2017

Beste ouder/jeugdspeler,
Op woensdagavond 29 november 2017 om 20:30 uur treedt KAA Gent aan in de achtste finale van de Croky cup tegen Sporting Lokeren. Een echte Oost-Vlaamse derby! KAA Gent nodigt onze jeugdspelers uit om onze naaste buur naar de overwinning te schreeuwen. Hoe? Onze jeugdwerking mag 200 gratis tickets verdelen volgens het ‘first come, first served’-principe.
 
Hoe inschrijven? Iedereen ontvangt via de digitale nieuwsbrief een uitnodiging tot inschrijven. U ontvangt nog geen nieuwsbrief? Geen probleem, schrijf u eerst in via deze link, dan ontvangt u een uitnodiging.

Meer >>

Eindstand KSV Temse - K. Racing Club Gent (18.11.2017)

Clubs

3 - 0
<a href="/match/ksv-temse-k-racing-club-gent-18112017">KSV Temse - K. Racing Club Gent (18.11.2017)</a>

De Ratjes keerden met lege handen en 3 tegentreffers van goaltjesdief Glouftsis terug uit Temse. Een zwaar verdict voor onze moedige jongens. Het verschil tussen een ploeg in vorm die vlot scoort en onze Ratjes kon niet groter zijn. We misten duidelijk de trefzekerheid van Luyckx en Muñoz-Herrera, maar speelden een degelijke match. De troepen van Van Der Straeten namen de match meteen in handen en kenden pech toen een kopbal van Leemans van de lijn gered werd. Zoals zo vaak dit seizoen was de eerste dreiging meteen bingo, op dat moment tegen de gang van het spel in. De gastheren lieten weinig zien, maar bij de Ratjes ontbrak de angel in de aanvallen. Na de pauze zochten de Ratjes de gelijkmaker en loerde Temse op de counter. Maes hield de Ratjes in de match. De gelijkmaker bleef uit en in het slot van de match deed Glouftsis het licht uit voor de Ratjes. Dat hij in blessuretijd nog zijn hattrick volmaakte strooide extra zout in de wonde.

Meer >>

Eindstand K Londerzeel SK - K. Racing Club Gent (12.11.2017)

Clubs

2 - 0
<a href="/match/k-londerzeel-sk-k-racing-club-gent-12112017">K Londerzeel SK - K. Racing Club Gent (12.11.2017)</a>

De Ratjes keerden van een kale kille reis terug uit Vlaams-Brabant, want ook deze maal werden er geen punten gesprokkeld in het Dirk Putteman stadion. Een slappe eerste helft deed onze Ratjes al snel achtervolgen. In helse weeromstandigheden was dat geen sinecure. Voor de pauze werd Muñoz-Herrera éénmaal in stelling gebracht. Na de koffie namen de Ratjes de partij wel in handen en gingen op zoek naar de gelijkmaker. Er was aanhoudende druk en dreiging.  Muñoz-Herrera kwam 2x heel dichtbij maar doelman Devriendt stond pal. De thuisploeg vergat tussendoor ook 2x de match af te maken, maar de doodsteek viel uiteindelijk 5 minuten voor het einde. De Ratjes doen zo een slechte zaak en zien de middenmoot verder weglopen en de kelderploegen dichtbij komen ...

 

Meer >>

Pagina's