Eindstand K Diegem Sport - K. Racing Club Gent (17.02.2019)

Clubs

1 - 0
<a href="/match/k-diegem-sport-k-racing-club-gent-17022019">K Diegem Sport - K. Racing Club Gent (17.02.2019)</a>

Een ongeïnspireerd en sloom Racing ging onderuit bij een gretige rode lantaarn, die niet onterecht de punten thuis hield op deze lentenamiddag. Was het nu door de heerlijke temperaturen, maar onze Ratjes leken een snipperdag genomen te hebben. Beide ploegen dwongen mogelijkheden af in een rommelige eerste helft, waarbij de beste kansen zeker voor de Ratjes waren en ook een doelpunt van Elewaut afgekeurd werd voor twijfelachtig buitenspel. Na de pauze verwaterde het spel geheel bij onze jongens die aan een te laag tempo speelden en vooral zo voorspellend voor de actie door het centrum kozen. Doelkansen waren schaars. Leemans en Jabar Zada zagen een inzenden in corner verdwijnen. En dan stonden plots de netten bol aan de overzijde toen Egerickx een snedige omschakeling afrondde met het hoofd. Wie dacht dat de Ratjes nu in actie zouden schieten, kwam bedrogen uit. De thuisploeg morste met de doelkansen en hield eigenlijk zelf zo de match nog spannend.

Meer >>

Eindstand K. Racing Club Gent - KSC De Toekomst Menen (10.02.2019)

Clubs

1 - 1
<a href="/match/k-racing-club-gent-ksc-de-toekomst-menen-10022019">K. Racing Club Gent - KSC De Toekomst Menen (10.02.2019)</a>

De Ratjes moesten tevreden zijn met een puntendeling thuis tegen KSCT Menen en gooiden zo wel 2 puntjes te grabbel. De troepen van Jannes Tant speelden niet hun sterkste wedstrijd want we stapelden de slordigheden te veel op, maar toch was de match een aangenaam kijkstuk in de eerste helft en werden er heel wat kansen afgedwongen. Dat was ook de verdienste van de tegenstander KSCT Menen, die vrank en vrij kwam spelen in het PGB-stadion en liet zien dat ze ook aardig kunnen voetballen. De grootste kansen waren voor onze Ratjes maar de ingevallen Bael, Elewaut, Kyeremeh en Leemans kregen het leer niet voorbij een uitstekende Olievier. Menen dreigde maar zette Frans niet aan het werk tot op slag van rust een goed uitgespeelde tegenaanval door Harinck feilloos binnengeknikt werd. De Ratjes moesten vol aan de bak in de 2e helft maar kenden geluk toen De Langhe de 0-2 voor de lijn kon keren. Nadien werd de match te rommelig en chaotisch om er enige lijn in terug te vinden.

Meer >>

Pagina's