Eindstand K. Racing Club Gent - KVC Jong Lede (18.08.2019)

Clubs

0 - 3
<a href="/match/k-racing-club-gent-kvc-jong-lede-18082019">K. Racing Club Gent - KVC Jong Lede (18.08.2019)</a>

De Ratjes speelden een zeer ongelukkige generale repetitie met het oog op de competitie en ging in de slotfase nog zwaar tenonder tegen KVC Jong Lede. De jongens van Tant eisten in de openingsfase wel balbezit op maar het doelgevaar kwam – weliswaar telkens vanuit buitenspel – van de bezoekers. Pas in het 2e kwartier volgde Gentse dreiging via Luvovadio, Elewaut en Leemans, maar telkens wist doelman Meulewaeter zich te onderscheiden. De Ratjes waren baas, maar speelden te traag om de bezoekers te verrassen. Het leverde kleine doelkansen op. Met vers bloed in de 2e helft ging het tempo de hoogte in, maar vonden we de laatste man of het doelkader niet. Jong Lede plooide massaal terug en de Ratjes ontbrak het aan creativiteit om die gordel te ontwrichten. Leroy kwam no het dichtst bij een treffer, maar zijn poging krulde naast de verste paal. Verrassend genoeg namen de bezoekers het slotkwartier voor hun rekening.

Meer >>

Koop nu je abonnement voor het nieuwe seizoen.

12.08.2019
<a href="/nieuws/koop-nu-je-abonnement-voor-het-nieuwe-seizoen">Koop nu je abonnement voor het nieuwe seizoen. </a>

Op zondag 1 september trappen onze Ratjes het nieuwe voetbalseizoen op gang met een uitwedstrijd op het veld van VW Hamme en de zaterdag nadien staat de eerste thuismatch op het programma tegen KVK Westhoek. We hebben vorig jaar een prima seizoen gehad met een eindrondeticket als bekroning en we hopen natuurlijk dat we ook dit seizoen mooi voetbal zullen zien, hopelijk met resultaten die evengoed zullen zijn als vorig seizoen. We rekenen opnieuw op de steun van onze supporters. Bestel dus vanaf nu je abonnement, je kunt een mail sturen naar Luc Gardelein op het secretariaat, e-mail: lg@krcgent.be. Je kunt je abonnement afhalen elke weekdag vanaf 17u tot 19u, behalve op vrijdag. De kostprijs voor een abonnement bedraagt 150 euro.

Meer >>

Eindstand K. Racing Club Gent - KRC Harelbeke (10.08.2019)

Clubs

2 - 2
<a href="/match/k-racing-club-gent-krc-harelbeke-10082019">K. Racing Club Gent - KRC Harelbeke (10.08.2019)</a>

De Ratjes werkten een zeer degelijke oefenpartij af tegen Harelbeke waarbij ze een ongelukkige dubbele achterstand konden ophalen. Onze Ratjes waren voortdurend baas, maar misten scherpte in de afwerking of kenden pech. De ingevallen Betremieux bracht de bezoekers tegen de gang in bij één van hun weinige doelpogingen op 0-1. Zapata miste de grootste kans voor de Ratjes voor de pauze. Na de rust kwamen De Langhe en Elewaut in de ploeg en ging het tempo met een ruk de hoogte in, maar nadat de Ratjes Harelbeke knullig een 2e goal lieten scoren 30 seconden in de 2e helft. De balcirculatie was goed, de druk nam toe. De Backer miste eerst een opgelegde mogelijkheid tot aansluiting, maar met behulp van een terechte strafschop lukte Elewaut daar wel in. De Ratjes duwden door en nog voor het uur kreeg De Backer vanop de stip de kans op de gelijkmaker, maar Degrendel koos de goede hoek. Geen 2-2 .. maar onze Ratjes bleven op zoek gaan.

Meer >>

Update oefenprogramma A-kern

07.08.2019
<a href="/nieuws/update-oefenprogramma-kern">Update oefenprogramma A-kern</a>

Wegens de vroegtijdige uitschakeling in de Croky Cup moesten de Ratjes op zoek naar een reeks oefenduels. Al snel vonden we een eerste tegenstander, de Nederlandse derdedivisionist HSV Hoek, de ex-ploeg van onze coach Jannes Tant. Een sterke tegenstander .. maar groot was onze verbazring toen we maandagavond vernamen dat het duel geannuleerd diende te worden wegens het ontslag van hoofdcoach Hugo Vanden Heede. De West-Vlaming was pas sinds vorig seizoen aan de slag bij de Zeelanders en loodste hen opnieuw naar de eindronde. Toch bleken de violen niet allemaal gelijkgestemd te staan voor dit seizoen, waardoor de coach reeds vroeg de handdoek gooide. 

Meer >>

Pagina's