Eindstand KSC Dikkelvenne - K. Racing Club Gent (12.10.2019)

Clubs

3 - 1
<a href="/match/ksc-dikkelvenne-k-racing-club-gent-12102019">KSC Dikkelvenne - K. Racing Club Gent (12.10.2019)</a>

De Ratjes weten terug wat verliezen is. KSC Dikkelvenne riep de ongeslagen reeks een halt toe, maar niet zozeer door hun spel maar vooral doordat de Ratjes zichzelf in de voet schoten. Onze jongens begonnen heel gezwind aan de partij en kregen meteen goede kansen om de score te openen maar het was net niet. Pas na 20 minuten zorgde de thuisploeg voor een eerste verwittiging. De rust verdween wat bij de Ratjes die geen gebruik maakten van de ruimte. Doelman Frans moest ook een aantal maal tussenkomen maar deed dat met verve. Toen op het half uur Vankerkhoven zijn 3e in evenveel speeldagen scoorde, zaten de Ratjes op rozen. Onze jongens hadden de match onder controle zonder goed te voetballen. Ook na de pauze waren de kansen terug voor de Ratjes tot Hebbelinck tegen een lichte 2e gele kaart aan liep en al vroeg (54’) moest gaan douchen. De thuisploeg nam nu het commando over zonder echt gevaarlijk te zijn.

Meer >>

Elewaut en De Backer verlengen contract tot juni 2021

11.10.2019
<a href="/nieuws/elewaut-en-de-backer-verlengen-contract-tot-juni-2021">Elewaut en De Backer verlengen contract tot juni 2021</a>

In navolging van hoofdcoach Tant hebben 2 sterkhouders deze week ook hun contract verlengd tot juni 2021: topschutter Niels Elewaut en kapitein Stef De Backer. Het verheugt ons zeer dat deze jongens hun schouders onder het 'project' van de Racing willen blijven zetten. 

Voor onze topschutter en aanvaller Niels Elewaut zal het zijn 8e (!) seizoen worden bij onze Ratjes. Kapitein en centrale verdediger Stef De Backer zal dan toe zijn aan zijn 3e seizoen. 

Schitterend!

Veel succes nog jongens!

Meer >>

Eindstand K. Racing Club Gent - KSCT Menen (05.10.2019)

Clubs

3 - 2
<a href="/match/k-racing-club-gent-ksct-menen-05102019">K. Racing Club Gent - KSCT Menen (05.10.2019)</a>

De Ratjes hadden het niet onder de markt met een vinnig en sterk spelende rode lantaarn KSCT Menen. Het was eigenlijk bibberen tot aan het eindsignaal. Nochtans begon de match uitstekend want na een 2 minuten opende Elewaut knap de score en ei zo na stond het 60 tellen later 2-0. De match had toen al gespeeld kunnen zijn, maar dat was het niet. De toeschouwers kregen een up-tempo kijkstuk voorgeschoteld waarbij KSCT Menen voluit zijn kans ging en de Ratjes niet in hun spel liet komen. Doelman Frans moest attent zijn op enkele bezoekende pogingen. Leemans kon vlak voor rust de score verdubbelen, maar een stevige Menense defensie gooide zich met gevaar voor lijf en leden in de baan van het schot. Na de pauze verdubbelden de Ratjes al snel de score via een heerlijke aanval en afwerking via Vankerkhoven. Boeken toe zou je dan denken, maar de bezoekers gaven niet af en knokten zich terug in de partij en zelfs tot in de hoofden van de Ratjes na de aansluitingstreffer van Hornois.

Meer >>

pgb-Europe bezoeken op Open Bedrijvendag

02.10.2019
<a href="/nieuws/pgb-europe-bezoeken-op-open-bedrijvendag-0">pgb-Europe bezoeken op Open Bedrijvendag </a>

Wat doet pgb juist? Op Open Bedrijvendag op zondag 6 oktober kunnen de bezoekers kennismaken met de wondere wereld van de bevestigingsmaterialen en een heel moderne logistieke infrastructuur. Ook kinderen zijn van harte welkom tijdens deze Open Bedrijvendag, want die zullen met bouten en moeren een knutselwerk kunnen maken. Spring eens binnen tussen 10 uur en 17 uur op de Gontrode Heirweg 170 in Melle. 

Meer >>

Pagina's