Nieuws

Voorbereiding seizoen 2019-2020 ...

13.06.2019
<a href="/nieuws/voorbereiding-seizoen-2019-2020">Voorbereiding seizoen 2019-2020 ...</a>

Onze Ratjes maken nu al aanstalten om het nieuwe seizoen aan te vatten. De voorbereiding is opgedeeld in 2 fasen. Vanaf 12 juni verzamelden de troepen van Jannes Tant een eerste maal. Er zal anderhalve week toegewerkt worden naar de Gentse Voetbalderby, het openingsoefenduel van grote broer én buur KAA Gent op 21 juni. Nadien gaat de riem er terug (even) af om de draad terug op te pikken in juli en zo de eigenlijke voorbereiding af te werken.

 

Grote Gentse Voetbalderby op 21 juni ...

Op 12 juni verzamelde de groep van Jannes Tant een eerste maal. Meteen een kennismaking met de nieuwkomers Leroy, Hebbelinck, Luvovadio, Vankerckhoven en recente aanwinst Zapata

Gedurende 5 trainingssessies zal toegewerkt worden naar het eerste voorbereidingsduel, tevens de start van de oefencampagne van KAA Gent. Hopelijk wordt dit een leuke voetbalavond!!

 

Meer >>

Definitieve reeksindeling Tweede Klasse Amateur & Beloften

12.06.2019
<a href="/nieuws/definitieve-reeksindeling-tweede-klasse-amateur-beloften">Definitieve reeksindeling Tweede Klasse Amateur &amp; Beloften</a>

Vandaag is in Sportleven de definitieve reeksindeling gepubliceerd van 2de Klasse Amateur. In vergelijking met vorig seizoen zijn er toch een aantal wijzigingen te noteren: Diegem Sport, Londerzeel SK en Olympia Wijgmaal schuiven naar de B-reeks en dat is ook, een beetje verrassend misschien, het geval voor Eendracht Aalst. Terwijl SK Sint-Niklaas, KSV Temse en VW Hamme - die vorige seizoen in de B-reeks actief waren - terug naar reeks A verschuiven. 

Dit is de samenstelling van reeks A : 

KRC Gent

KSK Ronse 

SCT Menen

KSV Oudenaarde

KVK Westhoek

R Knokke FC

VW Hamme

FC Mandel United

Racing Club Harelbeke

FC Merelbeke

KFC Sparta Petegem

KSV Temse

KSKV Zwevezele

KSC Dikkelvenne

Sportkring Sint-Niklaas

FC Gullegem

 

Meer >>

Coupe Romain Cornelis

31.05.2019
<a href="/nieuws/coupe-romain-cornelis">Coupe Romain Cornelis </a>

Afgelopen seizoen werd de grote Gentse stadsderby, beter bekend als de coupe Romain Cornelis, terug nieuw leven ingeblazen door een oefengalop tussen stamnummers 7 en 11. Ook dit seizoen openen de 2 oudste Gentse voetbalclubs hun voorbereiding op het seizoen met deze derby.

 

De grote Gentse voetbalderby ..

Traditiegetrouw last KAA Gent tijdens zijn voorbereiding een aantal wedstrijden in tegen regioclubs. Ook dit seizoen bijten de Ratjes de spits af tegen de Buffalo's. De oefenpartij vindt plaats op het terrein van KRC Gent op vrijdag 21 juni. De aftrap wordt gegeven om 19u30.

Vorig seizoen ging de wisselbeker mee naar de Ghelamco Arena. Benieuwd hoe het ditmaal zal verlopen.

 

Ticketing ...

Staanplaatsen:

Meer >>

Pagina's