Nieuws

KRC Gent ondergaat volgende seizoen een metamorfose ..

17.04.2018
<a href="/nieuws/krc-gent-ondergaat-volgende-seizoen-een-metamorfose">KRC Gent ondergaat volgende seizoen een metamorfose ..</a>

Je kon hier al lezen dat er heel wat nieuwkomers zullen neerstrijken in de zomer. Daarnaast zijn er ook heel wat vertrekkers, waardoor KRC Gent bouwt aan een nieuwe formatie. Komende zondag zal het thuispubliek een laatste keer kunnen genieten van de ploeg én publiekslievelingen. Voorafgaand aan de match zal supportersclub De Stroppen ook de Speler van het Jaar bekend maken. De laatste thuismatch staat dus volledig in het teken van hulde brengen. Laten we even het grijze, wisselvallige seizoen vergeten, want bovenal is voetbal de allerbelangrijkste bijzaak in het leven. Vriendschappen zijn gesmeed en die zijn voor het leven! Laten we dan ook de tijd nemen om de vertrekkers op passende manier uit te wuiven.

 

Meer >>

Nieuwkomer #5 .. Brian Vercruysse

10.04.2018
<a href="/nieuws/nieuwkomer-5-brian-vercruysse">Nieuwkomer #5 .. Brian Vercruysse</a>

KRC Gent kon met Brian Vercruysse een technisch vaardige 23-jarige flankspeler aantrekken, die ervaring opdeed in 3e klasse en 1e Amateur bij Vigor Wuitens Hamme en voordien het mooie weer maakte bij jeugdreeksen van KAA Gent.

Een portret ..

Brian Vercruysse (16/08/1994) is een 23-jarige linksvoetige flankverdediger die overkomt van KFC VW Hamme. Brian kreeg zijn opleiding bij KAA Gent, waar hij kapitein was van het U21-team in 2014. Nadien trok de technisch vaardige verdediger naar KFC VW Hamme, waar hij al snel een vaste waarde werd in het fanion team. Hij maakte ook deel uit van het team dat de titel pakte in 2016. Ook in 1e Amateur speelde hij nagenoeg alle matchen in het eerste elftal. Na 4 seizoenen bij de Wuitens is Brian aan een nieuwe uitdaging toe. Woonachtig is Zwijnaarde maakt het alvast een zeer korte verplaatsing.

Alvast van harte welkom en veel succes.  

Fiche

Meer >>

Pagina's