Nieuws

GRATIS naar KAA Gent - KSC Lokeren !

19.11.2017

Beste ouder/jeugdspeler,
Op woensdagavond 29 november 2017 om 20:30 uur treedt KAA Gent aan in de achtste finale van de Croky cup tegen Sporting Lokeren. Een echte Oost-Vlaamse derby! KAA Gent nodigt onze jeugdspelers uit om onze naaste buur naar de overwinning te schreeuwen. Hoe? Onze jeugdwerking mag 200 gratis tickets verdelen volgens het ‘first come, first served’-principe.
 
Hoe inschrijven? Iedereen ontvangt via de digitale nieuwsbrief een uitnodiging tot inschrijven. U ontvangt nog geen nieuwsbrief? Geen probleem, schrijf u eerst in via deze link, dan ontvangt u een uitnodiging.

Meer >>

Nabeschouwing 1e periode in 2e Amateur A

07.11.2017
<a href="/nieuws/nabeschouwing-1e-periode-2e-amateur">Nabeschouwing 1e periode in 2e Amateur A</a>

De competitie is ondertussen voor 1/3e afgewerkt. De 1e periode kende afgelopen zondag een spannende ontknoping want leider KFC Sparta Petegem en naaste achtervolger K Rupel Boom FC streden in een onderling duel om het periodekampioenschap. Laten we even terugblikken op de afgelopen 2 maanden ..

 

Sparta boven!

KFC Sparta Petegem is de oververdiende 1e periodewinnaar. Net als vorig seizoen pakten de Spartanen de eerste prijs van het jaar. Ditmaal met een fabelachtige 26 op 30. Ze zijn de enige ploeg uit de reeks die nog niet weet wat verliezen is. Spelmaker Joye is topschutter met 8 rozen. Rienes Van Borm vond al 7x de weg naar de netten. Nieuwkomer Denoulet was al snel ingeburgerd en kon 6x juichen. Dit trio is goed voor 21 van de 28 treffers. Daarmee is Petegem ook de meest doeltreffende ploeg uit de reeks.

Meer >>

Patrick "Patje" Van Hijfte overleden

05.11.2017
<a href="/nieuws/patrick-patje-van-hijfte-overleden">Patrick &quot;Patje&quot; Van Hijfte overleden</a>

Dinsdag 31 oktober is oud-Racinger Patrick "Patje" Van Hijfte overleden. Hij werd 65 jaar. In het foto-archief van Marc Polfliet hebben we nog een mooie foto teruggevonden van halfweg de jaren 60 toen "Patje" jarenlang bij de jeugdploegen van de Racing voetbalde. Patrick Van Hijfte staat onderaan links op de foto. Hij was de broer van onze ex-doelman Marc Van Hijfte. Na zijn voetbalcarrière ging "Patje" aan de slag als jeugdtrainer bij KFC Oostakker. De afscheidsdienst vindt plaats op dinsdag 7 november om 11 in crematorium Westlede in Lochristi. We wensen de familie en vrienden van Patrick veel sterkte. 

Meer >>

Pagina's