Nieuws

Overlijden Freddy Van Geite

21.01.2018
<a href="/nieuws/overlijden-freddy-van-geite">Overlijden Freddy Van Geite</a>

Onze Ratjes verliezen in amper één week tijd twee zeer trouwe Racing-supporters: want naast Maurice Gyselinck is ook Freddy Van Geite overleden, na een slepende ziekte.

Freddy Van Geite was een enorm grote fan van 'de Racing' en hij hield al sinds 1965 tot nu een indrukwekkend archief bij van zijn favoriete ploeg. In het Emmanuel Hielstadion in Gentbrugge was Freddy elke week op post, maar de laatste jaren liet z'n gezondheid het niet meer toe om de wedstrijden in het PGB-stadion in Oostakker nog te kunnen bijwonen. Onze oprechte deelneming aan de familie en vrienden. 

Meer >>

Overlijden Maurice Gyselinck

16.01.2018
<a href="/nieuws/overlijden-maurice-gyselinck">Overlijden Maurice Gyselinck</a>

De Racingfamilie is de rouw. Aan de vooravond van zijn 69e verjaardag overleed maandag 15 januari Maurice Gyselinck na een slepende ziekte, die hem al een tijdje weghield van zijn geliefde Racing en Racingvrienden. Langs deze weg bieden we ons oprechte medeleven aan, aan de familie, vrienden en kennissen van Maurice, en hopen dat ze troost vinden bij elkaar in deze moeilijke tijden.

Jeanine Dhondt, Wendy Gyselinck, onze jeugdvoorzitter Peter Demaret en kinderen, hebben maandagavond hun man, vader, schoonvader en opa verloren na een slepende ziekte. Maurice zou op 16 januari zijn 69e verjaardag vieren, maar het mocht niet meer zijn.

Voetbal was de rode draad bij de familie Gyselinck, want als ze niet zelf in de weer waren, dan waren Maurice en Jeanine wel ergens langs een voetbalveld te bespeuren om hun kleinkinderen bij Racing Gent, Sporting Lokeren en KVE Drongen aan te moedigen.

Meer >>

Trainer Bekir Celik (U19): "Invallers maken het verschil."

16.01.2018
<a href="/nieuws/trainer-bekir-celik-u19-invallers-maken-het-verschil">Trainer Bekir Celik (U19): &quot;Invallers maken het verschil.&quot; </a>

Toen enkele weken geleden werd gestart met een reportagereeks over de verschillende teams van de bovenbouw – dit naar aanleiding van de uitstekende resultaten die ze allemaal behaalden tijdens de eerste competitieronde – was het de stille wens van elke trainer om het nieuwe jaar in te zetten zoals het oude was afgesloten. Ondertussen staan de uitslagen van de eerste speeldag van het tweede deel van het seizoen al zwart-op-wit in de krant en is er niets nieuws onder de zon. Met andere woorden: alle ploegen van U14 tot en met U19 van KRC Gent hebben… gewonnen.

Meer >>

Pagina's