Nieuws

Elewaut en De Backer verlengen contract tot juni 2021

11.10.2019
<a href="/nieuws/elewaut-en-de-backer-verlengen-contract-tot-juni-2021">Elewaut en De Backer verlengen contract tot juni 2021</a>

In navolging van hoofdcoach Tant hebben 2 sterkhouders deze week ook hun contract verlengd tot juni 2021: topschutter Niels Elewaut en kapitein Stef De Backer. Het verheugt ons zeer dat deze jongens hun schouders onder het 'project' van de Racing willen blijven zetten. 

Voor onze topschutter en aanvaller Niels Elewaut zal het zijn 8e (!) seizoen worden bij onze Ratjes. Kapitein en centrale verdediger Stef De Backer zal dan toe zijn aan zijn 3e seizoen. 

Schitterend!

Veel succes nog jongens!

Meer >>

pgb-Europe bezoeken op Open Bedrijvendag

02.10.2019
<a href="/nieuws/pgb-europe-bezoeken-op-open-bedrijvendag-0">pgb-Europe bezoeken op Open Bedrijvendag </a>

Wat doet pgb juist? Op Open Bedrijvendag op zondag 6 oktober kunnen de bezoekers kennismaken met de wondere wereld van de bevestigingsmaterialen en een heel moderne logistieke infrastructuur. Ook kinderen zijn van harte welkom tijdens deze Open Bedrijvendag, want die zullen met bouten en moeren een knutselwerk kunnen maken. Spring eens binnen tussen 10 uur en 17 uur op de Gontrode Heirweg 170 in Melle. 

Meer >>

Hoofdcoach Jannes Tant verlengt zijn contract tot juni 2021!

10.09.2019
<a href="/nieuws/hoofdcoach-jannes-tant-verlengt-zijn-contract-tot-juni-2021">Hoofdcoach Jannes Tant verlengt zijn contract tot juni 2021!</a>

Het seizoen is nog maar net op gang getrokken maar toch werd door onze club al op lange termijn gedacht. Vandaag (10 september) verlengde hoofdcoach Jannes Tant zijn contract bij onze club tot juni 2021. Ook volgend seizoen zal Tant dus aan het sportieve roer staan van ons fanion team.

Schitterend nieuws! Veel succes Jannes!!

Laat het een inspiratiebron zijn voor anderen …

Meer >>

Pagina's