Nieuws

Croky Cup .. uitslagen Ronde 3 en vooruitblik Ronde 4

14.08.2018
<a href="/nieuws/croky-cup-uitslagen-ronde-3-en-vooruitblik-ronde-4">Croky Cup .. uitslagen Ronde 3 en vooruitblik Ronde 4</a>

De 3e ronde van de Croky Cup werd afgelopen weekend afgehandeld. De 1e amateurclubs maakten hun intrede. Benieuwd hoe onze 14 overgebleven reeksgenoten het er van afgebracht hebben? Bekijk hieronder de resultaten. En wie is de nieuwe tegenstander van de Ratjes na onze 2-0 zege tegen UCE Liège.

 

De Ratjes in de Croky Cup ...

De Ratjes hadden aan een zuinige 2-0 zege voldoende om de kwalificatie af te dwingen en zo een nieuw hoofdstuk aan het bekerverhaal te breien. In de 4e ronde, op zondag 19 augustus, strijden de Ratjes in Henegouwen tegen Royal Stade Brainois, een 3e amateurclub met als inzet een 5e ronde tegen Proximus League ploeg AFC Tubize.

Meer >>

Benefiettornooi U14

14.08.2018
<a href="/nieuws/benefiettornooi-u14">Benefiettornooi U14</a>

Op woensdag 29 augustus wordt er op het A-terrein van KRC Gent een driehoekstornooi gespeeld tussen de U14 van KAA Gent, Sporting Lokeren en KRC Gent.

Programma

  • 18u30: KRC Gent - Sporting Lokeren
  • 19u15: Sporting Lokeren - KAA Gent
  • 20u00: KRC Gent - KAA Gent

Warme beenhesp

Vanaf 19:00 uur kan je in de VIP-ruimte warme beenhesp à volonté eten. Volwassenen betalen 15 euro, kinderen onder de 12 jaar 8 euro. We voorzien een alternatief met kip. Inschrijven kan via uw afgevaardigde, bij het kantinepersoneel of via
volgend mailadres lg@krcgent.be. Tussen 15:00 en 19:00 uur kan je ook gewoon telefoneren naar het algemeen nummer van de club: 09 230 24 44. Je hoeft het bedrag niet vooraf over te schrijven, de betaling kan ter plaatse. 

Benefiet Filip De Cloet

De opbrengst van dit tornooi gaat integraal naar onze trainer U14 Filip De Cloet die, samen met zijn familie, getroffen werd door een zware woningbrand. De club – al haar medewerkers, spelers en supporters – wil op die manier steun betuigen aan Filip voor de materiële schade die hij heeft geleden.

 
 
 
Meer >>

Croky Cup .. uitslagen Ronde 2 en programma Ronde 3

08.08.2018
<a href="/nieuws/croky-cup-uitslagen-ronde-2-en-programma-ronde-3">Croky Cup .. uitslagen Ronde 2 en programma Ronde 3</a>

De 2e ronde van de Croky Cup werd afgelopen weekend afgehandeld. Voor het eerst kwamen onze reeksgenoten aan het werk en die deden dat zeer goed. Enkel Londerzeel SK is al uitgebekerd, na thuisverlies tegen Termien. Bekijk hieronder de resultaten en zie hoe de regio ploegen het er van af brachten.

 

In de derde ronde, intrede 1e amatuerclubs, op zondag 12 augustus ontvangen de Ratjes het Luikse UCE Liège, dat het Antwerpse Geel KSAV St Dimpna Geel versloeg met 2-0.

Bij eventuele kwalificatie speelt KRC Gent de week daarna op zondag 19 augustus in de 4e ronde uit tegen de winnaar van het duel RES Couvin-Mariembourg (AMA-2) of Stade Brainois (HEN-1). 

 

Resultaten 2e ronde

Reeksgenoten staan in het vet. Mogelijke tegenstanders zijn onderlijnd.

113.  Aalter - Waterloo   2 - 0

Meer >>

Pagina's