Voorbereiding seizoen 2019-2020 ...

13.06.2019

Onze Ratjes maken nu al aanstalten om het nieuwe seizoen aan te vatten. De voorbereiding is opgedeeld in 2 fasen. Vanaf 12 juni verzamelden de troepen van Jannes Tant een eerste maal. Er zal anderhalve week toegewerkt worden naar de Gentse Voetbalderby, het openingsoefenduel van grote broer én buur KAA Gent op 21 juni. Nadien gaat de riem er terug (even) af om de draad terug op te pikken in juli en zo de eigenlijke voorbereiding af te werken.

Grote Gentse Voetbalderby op 21 juni ...

Op 12 juni verzamelde de groep van Jannes Tant een eerste maal. Meteen een kennismaking met de nieuwkomers Leroy, Hebbelinck, Luvovadio, Vankerckhoven en recente aanwinst Zapata

Gedurende 5 trainingssessies zal toegewerkt worden naar het eerste voorbereidingsduel, tevens de start van de oefencampagne van KAA Gent. Hopelijk wordt dit een leuke voetbalavond!!

Voorbereiding juli en augustus ...

nadat de groep nog even kan genieten van de vakantie, hervatten de trainingen op donderdag 18 juli in het PGB-stadion, meteen gevolgd door een stage weekend in Veldhoven, Nederland (nabij Eindhoven). Tot aan de start van de competitie zullen er 23 trainingsdagen afgewerkt worden, 3 teambuildingsdagen en 5 oefenduels (incl. 1 ronde van de beker van België). 

De oefenduels hangen wat af van het lot in de beker van België. Vooralsnog zijn er 2 duels vastgelegd. Op zaterdag 27 juli trekken we naar de kust voor een oefenduel tegen KSC Blankenberge (WVL-1). Op 31 juli trekken we richting 1e Amateurclub K Sint-Eloois-Winkel Sport, de ploeg van Muñoz-Herrera en Waeghe. 

De bekercampagne voor de Ratjes start in het weekend van zondag 4 augustus. De loting is nog niet bekend. Bij vroegtijdige uitschakeling zijn er oefenduels ingepland worden.