Update wegenwerken Sint-Jozefstraat: brug opnieuw afgesloten.

24.06.2023
Binnenkort gaat een nieuwe fase van start in de wegen- en rioleringswerken in de Sint-Jozefstraat. In fase 5 wordt de brug richting Meerhoutstraat en Eikstraat opnieuw afgesloten. Dat zal bij de heropstart van het voetbalseizoen dus voor extra verkeershinder zorgen. Je kunt er dus maar beter rekening mee houden als je normaal gezien via deze weg naar de trainingen of de wedstrijden rijdt. 

In fase 5 van de wegen- en rioleringswerken in de Sint-Jozefstraat in Oostakker (aan Edugo) moet de bovenbouw richting de brug over de R4 worden vernieuwd. Ook het kruispunt met de Meerhoutstraat wordt heringericht. Om deze werken te kunnen uitvoeren, wordt de brug opnieuw afgesloten voor alle verkeer, ook voor fietsers en voetgangers. Gelet op de impact van deze werken op het verkeer, is de uitvoering ervan voorzien tijdens de zomervakantie. De brug wordt opnieuw afgesloten in de week van 3 juli. Ook tijdens het bouwverlof van de aannemer zal de brug niet toegankelijk zijn. De werken zouden normaal moeten afgerond zijn tegen 1 september 2023. De Lijn volgt in die periode een andere dienstregeling. 

Bij de start van het nieuwe voetbalseizoen moet je dus rekening houden met ernstige hinder. Je rijdt dan beter via de Gentstraat richting Eikstraat.