Overlijdensbericht Daniel Baele

10.12.2023

Onze club heeft deze week het overlijden vernomen van onze materiaalverantwoordelijke Daniel Baele. Onze oprechte deelneming voor zijn familie en vrienden vanwege alle Racingvrienden. We zijn dankbare voor de bergen werk die hij jarenlang voor onze club heeft verzet. 

Daniel Baele was voordien al actief als materiaalman bij het voormalige KFC Oostakker, maar ook na de fusie en onze verhuis naar de Eikstraat heeft hij nog jarenlang trouwe dienst gedaan als materiaalman op het jeugdcomplex. Samen met André was hij toen een onmisbare schakel bij de trainingen en de wedstrijden die plaatsvonden op het jeugdcomplex. Hij was altijd te vinden voor een grapje en was een uiterst vriendelijke en behulpzame man. We zijn hem ontzettend dankbaar voor zijn jarenlange trouwe dienst voor onze club.

Hij was al een tijdje ziek en kon de laatste jaren niet meer aanwezig zijn op de Racing. Nu is hij terug herenigd met zijn Elmire. Rust zacht, Daniel. 

De uitvaartplechtigheid vindt plaats in het Crematorium Westlede in Lochristi op dinsdag 12 november om 14u30, gevolgd door de asverstrooiing. Rouwbetuigingen kunnen worden overgemaakt via Begrafenissen Chr. Bracke, Bredestraat 72, Oostakker.