Inkomende transfer: Gianni Desmet.

14.04.2023
Het nieuws was al eerder gepubliceerd in de regionale pers, maar nu is het ook helemaal officieel: verdediger Gianni Desmet komt over van KSC Dikkelvenne. 

KRC Gent heeft nog een bijkomende inkomende transfer gerealiseerd: de 24-jarige centrale verdediger Gianni Desmet komt over van reeksgenoot KSC Dikkelvenne. 

Desmet kan zowel links als rechts in het centrum van de verdediging worden uitgespeeld. Hij woont in Asper en in het dagelijks leven is hij actief als zelfstandig kinesist. Hij heeft zijn jeugdopleiding gekregen bij KSV Oudenaarde en SV Zulte-Waregem, nadien kwam hij uit voor KSC Dikkelvenne

Sportief manager Eric Ceulemans is tevreden met deze inkomende transfer: ''In de verdediging waren we zeker nog op zoek naar nog extra versterking. Door een samenloop van omstandigheden is Lars Cooman tijdens de voorbereiding op die positie terechtgekomen, ook al is hij van opleiding geen verdediger. Hij heeft het daar ronduit uitstekend gedaan, maar door het aantrekken van Gianni Desmet heeft nu toch nog wat extra opties zowel in de verdediging als in het het middenveld."