Help de KAA Gent Ladies het record te vestigen.

18.01.2024
Schreeuw de KAA Gent Ladies mee naar de overwinning én...help hen om een record te vestigen op zaterdag 3 februari. 

Op zaterdag 3 februari om 13u30 staat het belangrijke duel op het programma tussen de KAA Gent Ladies en KRC Genk. Deze match wordt voor één keer niet gespeeld in de Chillax Arena, maar wel in de KAA Gent Arena. En dat gebeurt niet zomaar, want de KAA Gent Ladies willen bij deze wedstrijd het record vestigen van ''meeste thuissupporters tijdens een thuiswedstrijd in de Belgische Women Super League''. 

Als host van de thuiswedstrijden van de KAA Gent Ladies in onze Chillax Arena vinden we dit bij KRC Gent uiteraard een super leuk initiatief en we willen ook onze supporters, onze jeugdspelers en hun ouders oproepen om - als ze zelf geen wedstrijd hebben natuurlijk - deze match te gaan bijwonen, om zo onze bevriende KAA Gent Ladies te helpen om dit record te vestigen. En als je zelf niet kunt gaan, dan mag je zeker ook vrienden en kennissen oproepen en uitnodigen. 

Er is een groepsactie waarbij je tickets tegen voordeeltarief kunt krijgen als je met meer dan twintig personen naar de wedstrijd komt kijken. Deze voordeelactie loopt nog tot 22 januari om 18 uur. Wil je gebruik maken van dit voordeeltarief? Stuur dan een mail naar: dominique.reyns@kaagentladies.be