Gerechten met een eigen twist in Barbacoa.

05.01.2024
We starten de terugronde met een wedstrijd op zondagnamiddag, dat betekent dus dat je op zaterdagavond nog heerlijk kunt genieten op restaurant en er zijn nog enkele tafeltjes vrij bij onze sponsor Barbacoa, het gastronomisch restaurant van Christophe Pennoit op het dorp in Lochristi. Je kunt daar trouwens ook reserveren via onze andere sponsor TableFever. 

Op korte tijd heeft Christophe Pennoit zich met zijn restaurant op de kaart gezet van de fijnproevers. Als nieuwkomer in de Gault & Millau is hij beloond met een mooie quotering van 13,5/20 en daarmee was hij één van de hoogst genoteerde nieuwkomers in onze regio. Ook al is het restaurant pas opengegaan in juni 2022, tijdens het weekend moet je er heel snel bij zijn als je nog een tafel wil reserveren en ook de lunchformule tijdens de week is populair. Je moet dus profiteren van de momenten dat er lastminute nog tafels beschikbaar zijn of je moet op tijd een gezellig diner inplannen. 

Bij de start van het nieuwe jaar heeft hij trouwens een gloednieuw menu gelanceerd, dus er is geen beter moment om de lekkere gerechten te gaan uittesten. De gerechten bij Barbacoa zijn gedurfd en met een eigen twist. Denk niet aan een klassiek grillrestaurant, maar wel aan ee statig rijhuis met een stijlvol designinterieur waar de keuken wordt aangejaagd door houtvuur. 

Een ander leuk weetje: je kunt uiteraar rechtstreeks reserveren via Restaurant Barbacoa op 09 273 53 81, maar je kunt ook reserveren via TableFever. Dat is dé website om een lekker restaurant in je buurt te zoeken, én te boeken. Ga maar eens op ontdekkingstocht via TableFever