Racing rouwt om Luc Gardelein.

13.04.2021

Vol ongeloof en met veel verdriet moeten we je het plotse overlijden melden van Luc Gardelein. In naam van iedereen bij KRC Gent willen we zijn familie veel sterkte toewensen. 

Gisterennamiddag werd Luc Gardelein thuis getroffen door een hartinfarct. De hulpdiensten hebben Luc wel nog kunnen reanimeren, maar deze nacht is hij in het ziekenhuis dan toch overleden.

Luc Gardelein was een zeer gewaardeerde medewerker met heel veel inzet voor onze club, zowel voor de A-kern als voor de jeugdwerking. Dagelijks vertoefde hij vele uren op de club en vervulde hij heel wat administratieve, logistieke en andere ondersteunende taken. Een vrijwilliger pur sang, die al meer dan tien jaar met hart en ziel aan de slag was voor de Ratjes. Dit betekent voor onze Racingfamilie een enorm verlies. Luc werd amper 69 jaar. 

Ook voor de KAA Gent beloften en de KAA Gent Ladies was hij een aanspreekpunt, hij was steeds aanwezig bij hun wedstrijden en verleende er veel logistieke ondersteuning. 

We willen in de eerste plaats onze steun betuigen aan de familie. 

De afscheidsplechtigheid bij de asurne van Luc zal plaatsvinden op maandag 19 april in crematorium Westlede in Lochristi, aansluitend vindt de asuitstrooiing plaats op de begraafplaats in de Bredestraat in Oostakker.

Omwille van de beperkingen door de coronamaatregelen zal de afscheidsplechtigheid plaatsvinden in beperkte kring. Onze club zal daar worden vertegenwoordigd door Marc De Clerck en Luc Vande Moortel, de mensen met wie hij het langst en het meest intens mee heeft samengewerkt.

Wie nog persoonlijke rouwbetuigingen wil afgeven voor de familie kan om die reden best contact opnemen met Luc Vande Moortel via e-mail: lvm@krcgent.be