Overlijdensbericht Dirk Roeland.

27.11.2022
Deze week heeft onze club met veel droefnis het overlijden vernomen van Dirk Roeland. Hij was zaakvoerder van Libraplay en jarenlang een zeer geliefde bezoeker van tal van wedstrijden en events. Met zijn zaak was hij ook jarenlang een zeer loyale sponsor van onze jeugdwerking. En uiteraard was hij ook een vurig supporter van zijn zoon Leon, die tot bij de Beloftenploeg bij KRC Gent heeft gespeeld, vooraleer hij de overstap maakte naar KSCE Mariakerke. Zijn afscheid zal volgens zijn wens verlopen in intieme kring. We willen in naam van alle Racingvrienden onze deelneming betuigen aan zijn partner Sophie en zijn kinderen Leon en Julien. 

Dirk Roeland was - terecht - geweldig trots op zijn firma Libraplay die hij doorheen de jaren met succes heeft uitgebouwd. Met Libraplay heeft hij de wildste speeldromen van tal van kinderen gerealiseerd. Hij kon er met veel passie over vertellen en we zijn bijzonder dankbaar dat hij een aantal jaar geleden ook heeft toegestemd om een loyale partner te worden bij onze jeugdwerking, want het logo van Libraplay stond ook een aantal seizoenen te blinken op de wedstrijdshirts in de categorie waar ook zijn zoon Leon actief was. 

We zullen ons Dirk herinneren als een échte familieman en bovendien een levensgenieter. Door de jaren heen mochten we hem verwelkomen op tal van matchen en events en er was één constante: met Dirk aan je tafel tijdens de prefoot was de sfeer gezellig en hartelijk, hij kon genieten van een lekkere maaltijd en van zijn Racing-vrienden om hem heen.

In naam van al zijn Racing-vrienden willen we zijn familie en vrienden en in de eerste plaats Sophie, Leon en Julien veel sterkte wensen. Bij aanvang van de thuiswedstrijd tegen KM Torhout zullen we dan ook één minuut stilte houden om Dirk te herdenken.