Loting Croky Cup.

03.07.2022
Deze week is er geloot voor de tweede en derde ronde in de Croky Cup. We mogen het avontuur in de Beker van België beginnen in eigen huis op zondag 7 augustus, bij een eventuele kwalificatie volgt één week later opnieuw een thuiswedstrijd. 

Vorig jaar mochten onze Ratjes terugblikken op een mooie bekercampagne, die eindigde pas in de allerlaatste seconde van de tweede verlenging op het veld van Royal Knokke FC. Een uitstekend spelend Racing kreeg toen met een jonge ploeg geen loon naar werken en een late strafschop omgezet door Korentin Kocur deed onze bekerdroom toen abrupt uit elkaar spatten. 

De loting deze week had als resultaat dat onze Ratjes de nieuwe bekercampagne mogen aanvatten met een thuiswedstrijd, op zondag 7 augustus om 16 uur tegen de winnaar van het Waalse duel tussen CS Pays Vert Ostische Ath (D3) tegen Soignies Sports (1e Provinciale Henegouwen)

Bij een eventuele kwalificatie voor de derde ronde volgt mogelijk opnieuw een thuiswedstrijd op zondag 14 augustus. Een mogelijke tegenstander is dan Entente Acren Lessines (D2), tenzij Malmundaria of Givry voor een verrassing zorgen.