Lidmaatschap ''De Stroppen'' verlengd.

03.04.2021
'Nie neute, nie pleuje!' is en blijft het motto van onze supportersclub ''De Stroppen'' en hun voorzitter Leon Vanderstraeten. Het afscheid van Niels Elewaut en de late transfer van Stef De Backer is uiteraard een spijtige zaak, maar al onze Racing-vrienden steunen de club van hun hart door dik en dun. Bovendien had Leon nog leuk nieuws voor iedereen die reeds het lidgeld had betaald voor ''De Stroppen'' dit seizoen, want dat lidmaatschap wordt automatisch verlengd voor het seizoen 2021-2022. 

"We missen het voetbal, we missen onze club en we missen vooral al onze Racing-vrienden," zo klonk voorzitter Leon Vanderstraeten van ''De Stroppen'' deze week aan de telefoon.

''Laat ons dus vooral hopen dat het binnenkort weer beter zal gaan met de coronacijfers en dat we toch eindelijk terug naar de matchen mogen gaan kijken. Het was misschien wat schrikken voor de supporters toen we vernamen dat na Niels Elewaut ook Stef De Backer alsnog de overstap naar FC Dender had gemaakt. Maar zo gaat dat nu eenmaal in het voetbal. De club heeft de voorbije jaren ook bewezen dat ze telkens goeie vervangers weten te vinden voor de spelers die vertrekken. Hoe dan ook: een Gentenaar plooit niet, en een Racinger al zeker niet. Meer zelfs: eens Racinger, altijd Racinger. Volgend seizoen zullen wij er weer staan, sowieso. Ik heb trouwens nog goed nieuws voor al wie het lidgeld van dit seizoen al had betaald. Dat lidmaatschap wordt automatisch doorgetrokken en blijft dus geldig in het seizoen 2021-2022. Wie het lidgeld nog niet had betaald vragen om dat te betalen voor half augustus. De prijzen van het lidgeld blijven gelijk: 15 euro. Wie ere-lid wil worden betaalt 25 euro. En ik wil nog een keer een warme oproep doen om zoveel mogelijk de verplaatsingen met de bus te doen. We hebben elkaar al veel moeten missen de voorbije maanden, dus van zodra het opnieuw mogelijk is, wil ik graag iedereen mobiliseren om opnieuw in te schrijven voor onze verplaatsing met de bus. En nu hoop ik dat er zoveel mogelijk mensen onze club een beetje steunen door de take away te bestellen. Ik heb mijn spaghetti en mijn fles wijn in elk geval al besteld.''

Leuk nieuws natuurlijk dat het lidmaatschap bij ''De Stroppen'' blijft doorlopen, zeker voor wie het financieel misschien wat moeilijker heeft door de coronacrisis.

Maar het zou natuurlijk nog leuker zijn voor Leon, Michel, Chris en Danny én voor al onze andere Racing-vrienden van ''De Stroppen'' dat iedereen met een groot Racing-hart het lidgeld misschien toch gewoon opnieuw zou betalen? Als een klein symbolisch duwtje in de rug voor onze supportersclub die elke week trouw op post is. Forza Racing! 

Je kunt je lidgeld betalen door over te schrijven naar het rekeningnummer: BE32733054695502