Kantine-avond Easy Payments op 29 september.

27.09.2022

Zit je in het (jeugd)bestuur van een sportclub of vereniging in onze regio en ben je nog niet ingeschreven voor de kantine-avond van Easy Payments op donderdag 29 september? Geen probleem, je kunt je nog lastminute registreren. Dit is een vrijblijvende info-avond waar je kunt kennismaken met het aanbod en de mogelijkheden van onze partner Easy Payments. 

Wat kunnen aanwezigen verwachten tijdens zo'n kantine-avond?

Marketing manager Charlotte Desmet van Easy Payment Services: “Donderdag 29 september om 19:30 uur hoor je alles over de nieuwste betaaltrends & ontwikkelingen in de betaalwereld van de sport. Daarnaast heb je de mogelijkheid al jouw vragen te stellen tijdens een gezellige borrel, de nieuwste producten te ontdekken én een GRATIS betaalterminalkassa mee naar huis te nemen.”

  • Demo van onze nieuwste kassasystemen
  • Hoe kantine cashless maken?
  • GRATIS betaalterminalkassa
  • Hoe meer omzet genereren?
  • Informatie over clubcards & knip app
Wil je nog inschrijven? 

 https://www.easypayments.be/nl/inschrijven-kantine-avonden/

Hoe evalueert KRC Gent de werking van de tools van Easy Payments? 

Algemeen manager Luc Vande Moortel: ''De service bij het oplossen van een probleem is uitstekend en het zijn allemaal super vriendelijke mensen bij Easy Payments. Het kassasysteem is zeer gebruiksvriendelijk en de rapportage is heel gemakkelijk. Die rapportage maakt het onder meer mogelijk om te ontdekken hoeveel er van welk artikel is verkocht, wat de omzet is per specifieke terminal of ook hoeveel er werd betaald met bankcontact, payconicq of contant? Betaalpassen gebruiken we voor bepaalde sponsors en voor medewerkers die bijvoorbeeld drank aankopen voor de scheidsrechter. Kortom, het betaalsysteem is voor ons een echte meerwaarde en het is ook een aanrader voor andere sportclubs."