Inkomende Transfer #4 : Kevin HEBBELINCK

09.05.2019

KRC Gent rondde op het einde van het reguliere seizoen zijn 4e inkomende transfer af. Flankspeler Kevin Hebbelinck tekende op 7 mei een overeenkomst voor 1 seizoen met onze club.

Hebbelinck was de voorbije 2 seizoenen actief bij reeksgenoot K Olsa Brakel, waar hij naast smaakmaker toch wel één van de bepalende pionnen. Tijd om deze nieuwkomer even voor te stellen ...

 

Vinnige flankspeler met een neus voor doelpunten ..

Kevin Hebbelinck (15/05/1996) is een 22-jarige vaardige flankspeler die gevormd werd bij o.a. KAA Gent, Beerschot en Waasland-Beveren.

Op 6-jarige leeftijd bond Kevin de schoenen aan bij .. SKV Oostakker. Via omzwervingen bij KSMK Deinze, KAA Gent en Beerschot, kwam hij in 2013 op de Freethiel terecht. Daar zag men potentieel in de vaardige flankspeler en kon hij zelfs proeven van de A-kern (trainingen en oefenpartij).

De rechtsvoetige winger met Ghanese roots debuteerde in het fanionteam van SK Sint-Niklaas in 2017 en vertrok toen naar de Vlaamse Ardennen waar hij 2 seizoenen de smaakmaker van K Olsa Brakel was. Hebbelinck is een flankaanvaller met een prima versnelling in de benen en die snelheid kan hij tijdens bepaalde demarrages behoorlijk goed vasthouden. Dreigend op de flank, dribbelvaardig, snel en een goede voorzet in de benen. Dit zijn maar enkele van de sterke punten van Kevin, die ook afgelopen seizoen - ondanks de degradatie van K Olsa Brakel - goed was voor 7 treffers en een resem assists. Kevin komt met Samuel Davies een ex-ploeggenoot tegen. 

We heten Kevin en familie van harte welkom bij onze club en wensen hem heel veel succes toe.