Familieprefoot op zaterdag 15 oktober

02.10.2022

KRC Gent heeft de start van het nieuwe voetbalseizoen allerminst gemist! Onze Ratjes zorgden de voorbije weken al voor veel spektakel en voor veel goals en dat resulteert in een plaats bovenaan het klassement. Met een mooie 12 op 15 kunnen onze Ratjes met vertrouwen de verplaatsing maken naar revelatie KSV Oostkamp, om dan één week later Jong Essevee te ontvangen. Op zaterdag 15 oktober willen we er tegen de Beloften van SV Zulte-Waregem een echte familiehappening van maken.

Merci aan onze 'Ploeg(en) van de week'

De prefoots de voorbije weken waren in elk geval een voltreffer. Omdat al onze jeugdspelers die zijn aangeduid als 'ploeg van de week' dit seizoen gratis mogen deelnemen aan de prefoot mochten we al op een ruime opkomst rekenen bij de U11, U13 en ook bij de U8. We willen alle spelers en ouders trouwens nog eens van harte danken voor hun aanwezigheid. 

De talrijke aanwezigheid van onze jeugdspelers (en hun ouders) en het feit dat ze de ploeg telkens luid hebben aangemoedigd, hebben onze Ratjes een flinke boost gegeven. Onze U11 (na de match tegen RFC Wetteren) en de U8 (na de match gisteren tegen Olsa Brakel) hebben trouwens ook volop de overwinning mogen meevieren in de kleedkamer van de spelers. Dat vonden ze fantastisch, en onze A-kern vond dat trouwens ook heel erg leuk! Jammer voor de spelers van de U13, want door de late tegengoal van Eendracht Aalst zat een feestje er toen niet in. 

Eerste familieprefoot op zaterdag 15 oktober.

We hadden bij het begin van dit seizoen aangekondigd dat we het aantal prefoots met een meer budgetvriendelijke formule, gericht op de hele familie, wilden verhogen en dit is de eerste van vijf familieprefoots. Volwassenen betalen dan 25 euro en voor kinderen en jeugdspelers is de prijs 15 euro. Er is dan geen ploeg van de week, maar we hopen dan wel nog meer jeugdspelers van al onze jeugdcategorieën te mogen verwelkomen. En als we die match kunnen winnen, dan maken we er nadien een extra leuk feestje van! 

Inschrijven? 

Wie wil inschrijven kan een mail sturen naar: lvm@krcgent.be 

Als je wil samenzitten met andere spelers of ouders van een bepaalde categorie, dan kun je dat best ook vermelden in jouw mail.