2e inkomende transfer .. Welkom Joran Triest

03.02.2020

KRC Gent is verheugd om zijn 2e inkomende transfer voor volgend seizoen voor te stellen: een centrumspits. Joran Triest tekende een contract voor 1 seizoen. De rijzige talentvolle aanvaller genoot zijn opleiding bij Sporting Lokeren en zorgde dit en afgelopen seizoen voor de doelpunten bij Vigor Wuitens Hamme. 

 

Opgeleid bij Sporting Lokeren ...

Joran Triest (08/04/1997) is een 22-jarige centrumspits die zijn opleiding genoot bij Sporting Lokeren. De rijzige aanvaller stootte zelfs door tot de A-kern in 2016, maar na 12 jaar trouwe dienst trok Joran de deur van Daknam achter zich dicht. Hij koos voor een avontuur bij 1e Amateurclub KFC VW Hamme, want de talentvolle aanvaller kon slechts éénmaal in actie komen voor het Wase fanion team. Een afscheid van het profvoetbal .. voorlopig, want de 1.94m lange spits is ambitieus en wil zich via de lagere reeksen terug in de kijker spelen.

Centrumspits met neus voor doelpunten ...

Vorig seizoen was hij goed voor een resem doelpunten voor de Wuitens, maar kon hen niet in de hoogste amateurklasse houden. Ook dit seizoen loopt het niet vlot bij blauw-zwart, maar Triest stond wel al 8x aan het kanon. Zo ook in het PGB-stadion waar hij zijn ploeg op voorsprong zette met een knappe treffer. Misschien was dit de actie die ons staf en sportief manager overtuigden. De geboren Aalstenaar werd voor 1 seizoen vastgelegd. 

Hopelijk zal Joran volgend seizoen even vlot de weg naar de netten vinden als in de voorbije jaren en kan hij zich zo snel in de harten van de Racing supporters spelen. 

We heten Joran en familie van harte welkom bij onze club en wensen hem heel veel succes toe.