Doorstroming

Benaming:

De doorstroming is de benaming voor de groep U19 en beloften van KRC Gent. Deze groep vormt één geheel en traint steeds samen. Wekelijks bespreken de trainers, Geert De Corte en Kristof Clauwaert, wie waar speelt. In de beloftencompetitie treden uiteraard ook die jongens van de a-kern aan die niet geselecteerd zijn. Er zullen evenwel nooit meer dan 5 spelers van de a-kern bij de beloften spelen. Kwestie van de "doorstroming" voldoende speelkansen te geven.

Foto:

(van boven naar onder en van links naar rechts)
Lukas Debock, Victor Daems, Gianni Thiriaux, Merlijn De Bont, Bavo Van Acker, Bjorn Caryn, Jelle Van Moorhem, Jacob Laureyns, Cas Vanlangenhove, Jarno Hellinck, Cedric Deceuninck,

Ertigen Midili, Gijs De Smet, Himmet Sahin, Alexander De Man, Vedat Yetismis, Jonah Wymeels, Gilles Michiels, Henri Steyaert, Maarten Leybaert, Arthur Verstraete, Francis Baes, Ward Van Cauwenberge, Lorenzo Destaercke

Rudy Somerling (afgevaardigde), Tijs Hautekiet, Simon Boonaert, Sebastien Nimmegeers, Jorben Dullaert, Thijs De Smet, Arjan Van Vooren , Indy Van Volsem, Geert De Corte (Trainer beloften), Kristof Clauwaert (trainer U19).

Ontbreken op de foto:
Dario D'Hondt, Luk Hautekiet (afgevaardigde)

Trainers:

Geert De Corte
gsm: 0486 027846
e-mail: doorstroming@krcgent.be

Kristof Clauwaert
gsm: 0472 632908
e-mail: doorstroming@krcgent.be

Afgevaardigden:

Rudy Somerling
e-mail: rudy.somerling@telenet.be

Luk Hautekiet

Meeste poegen hebben een eigen facebookpagina. Uiteraard vinden we dit prima maar wees voorzichting met het hanteren van sociale media als communicatiemiddel. Discussies ontstaan heel vlug en lopen dikwijls uit de hand. Wees hiervoor alert.

Foto's en video's kunnen ook op de website geplaatst worden. Deze worden verzameld in de "Mediapagina". Je kan het materiaal doorsturen naar communicatie@krcgent.be.