Trouwe sponsor Stow ''Onderneming van het jaar".

09.12.2020

De aanbieder van industriële stockageoplossingen Stow uit Spiere-Helkijn is gisterenavond uitgeroepen tot ''Onderneming van het jaar''. De prijs werd al voor de 26ste keer uitgereikt. Een zeer mooie bekroning voor een bedrijf dat al een aantal jaar een trouwe partners is van KRC Gent als boardingsponsor. 

Ook volgens onze voorzitter Luc Pennoit is dit een meer dan terechte bekroning voor de CEO Jos De Vuyst en alle werknemers van de Stow-Group: ''Bij pgb-Europe zijn we heel fier dat we voor onze investeringen en uitbreidingen met automatische magazijnen reeds jarenlang samenwerken met de firma Stow International, zowel voor onze Belgische als voor onze Poolse vestiging. Wat het nog leuker maakt is dat de samenwerking tussen de Stow-Group en pgb-Europe ook wederzijds is, want wij zijn met pgb-Europe al jaren hoofdleverancier voor hun bevestigingsmaterialen. En na deze goede samenwerking tussen de twee bedrijven is een tijd terug ook een sterk engagement afgesproken naar onze Ratjes. We hopen natuurlijk dat we deze uitstekende samenwerking ook in de toekomst kunnen blijven verderzetten."

Jos De Vuyst ontving de prestigieuze prijs uit handen van eerste minister Alexander De Croo. Stow, de grootste rekkenbouwer van Europa, volgt bioscoopgroep Kinepolis op als ''Onderneming van het jaar''. Stow dankt de prijs vooral aan het feit dat het al meer dan 40 jaar opereert in de snel groeiende logistieke markt en het speelt met het succes ook in op de continu veranderende trends in de sector van supply chain.

Wie nog meer wil weten over Stow moet zeker de video bekijken.