Racing neemt afscheid van Niels Elewaut.

27.01.2021
Gisteren kon je al lezen op onze website dat ondertussen al 17 spelers hun contract bij onze Ratjes met één jaar hebben verlengd. Anderzijds zijn er ook vertrekkers: na acht seizoenen trouwe dienst heeft Niels Elewaut besloten om zijn contract niet te verlengen. 
Niels Elewaut: "Na 8 seizoenen bij KRC Gent is het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb een mooie tijd beleefd bij Racing. Het is een prachtige, stabiele en familiale club en er is ook een grote vertrouwensband tussen de technische staf, het bestuur en de spelers. Het was een plezier om zo lang in één van de mooiste accomodaties uit onze reeks te mogen spelen. De trouwe supporters hebben me altijd enorm gesteund, ik wil iedereen bij KRC Gent dan ook bedanken voor het vertrouwen de afgelopen jaren. Nu is gewoon het tijd voor een nieuwe wind in mijn sportieve loopbaan."

Ook sportief manager Eric Ceulemans blikt terug op een schitterende samenwerking met een trouwe clubspeler:  “Toen we 8 jaar geleden Niels voor de eerste maal aan het werk zagen, als invaller bij St.Wetteren, was de toon gezet voor een succesvolle en duurzame periode bij Racing Gent. Wij zijn Niels dankbaar voor zijn lang verblijf bij Racing Gent. Er was steeds respect en vertrouwen tussen club en speler. Wij wensen Niels veel succes in zijn nieuw hoofdstuk in zijn carrière”. 

Waar Niels Elewaut vanaf volgend seizoen zal spelen, wordt binnenkort bekendgemaakt.