Prettige vakantie ...

30.05.2017

Juni komt in zicht en dat betekent dat het voetbalseizoen er op zit. De laatste zotte trainingen en tornooien zijn achter de rug. Tijd om de voetbalschoenen op te blinken en even in de kast te stoppen. We kunnen als club opnieuw terugblikken op een aangename en geslaagde voetbaljaargang gekruid met de nodige portie hoogtepunten, ontgoochelingen, maar vooral veel plezier, zowel op als naast het veld. 

Fanion ..

Onze Fanion tikte af op een mooie 8e plek in 2e Amateur. Het eerste seizoen in het nieuwe competitie-format was vooral een goede leerschool en start om een fundament te leggen richting komend(e) seizoen(en). De jeugd kreeg meer dan ooit zijn kans en greep die volledig. De kers op de taart voor deze jonge groep was deelname aan de eindronde, waar er heel nipt verloren werd tegen de uiteindelijke promovendus SC Eendracht Aalst.

Jeugd ...

Onze jeugdwerking leverde terug goed werk. Eind april vierden we 3 kampioenen, de U17, de U15 en de U14. In mei kwamen daar vele tornooizeges bij.

Ook de deelname aan de jeugdcup Het Nieuwsblad was een groot succes. De U11 won de nationale finale (zie foto), de U9 verloor deze, maar kan terugblikken op de winst in de Inter-provinciale finale. De U16 won de provinciale finale, maar miste op een haar de winst in de Inter-provinciale finale. De U15 verloor dan weer met penalty's in de halve finale van de Beker van België.

De 12e man breidde uit ...

De Racingvrienden kregen dit jaar heel wat vocale versterking! Een dikke merci aan de fantastische Young Supras 2016 voor hun steun dit seizoen!

Blik richting seizoen 2017-2018 ...

Naar volgend seizoen werd en wordt er door de club achter de schermen gewerkt om al onze diensten, werkingen te stroomlijnen en uit te breiden. Zo kreeg bijv. de jeugdwerking er een extra TVJO bij en werd het hoofdterrein (terug) omgevormd van kunstgras naar natuurgras en uitgebreid om te voldoen aan de eisen van de hoogste Amateurliga.

Prettige vakantie ...

Tot slot wensen we alle spelers en spelertjes veel succes met de op stapel staande examens, nadien een deugddoende zomervakantie. Velen onder jullie zitten wellicht nu al te popelen om terug te starten, maar af en toe de batterijen opladen kan geen kwaad. Geniet van de zomer en volgend seizoen zijn we terug paraat ...