pgb-Europe bezoeken op Open Bedrijvendag

02.10.2019

Wat doet pgb juist? Op Open Bedrijvendag op zondag 6 oktober kunnen de bezoekers kennismaken met de wondere wereld van de bevestigingsmaterialen en een heel moderne logistieke infrastructuur. Ook kinderen zijn van harte welkom tijdens deze Open Bedrijvendag, want die zullen met bouten en moeren een knutselwerk kunnen maken. Spring eens binnen tussen 10 uur en 17 uur op de Gontrode Heirweg 170 in Melle. 

Al meer dan 60 jaar levert pgb-Europe via de professionele ijzerwarenhandelaren, bouwmaterialenwinkels en retailers kwaliteitsvol bevestigingsmateriaal en handgereedschap aan de professional en de industrie. Het bedrijf van Luc en Marc Pennoit is al jarenlang één van de toonaangevende marktleiders van bevestigingen in de Benelux en er wordt voortdurend de nadruk gelegd op kwaliteit en service. In 2017 werd het palettenmagazijn volledig robotgestuurd en er werd ook een geautomatiseerd liftsysteem ontworpen. Dankzij die investeringen heeft pgb nu in totaal 28.000 plaletplaatsen beschikbaar. En op het 4.000 m² grote dak liggen in totaal 805 hoog rendement zonnepanelen. Dankzij deze investering zorgt pgb voor een jaarlijkse reductie van 128,5 ton aan CO². 

Heb je je al vaak afgevraagd wat er schuilt achter de opvallende gevel van pgb-Europe langs de E40 Brussel-Oostende? Of wil je weten wat onze hoofdsponsor pgb-Europe juist doet? Kom dan zeker langs zondag tijdens de Open Bedrijvendag

Meer info? http://www.pgb-europe.com