Loting voorronde eindronde bekend ..

06.05.2019

Vandaag, maandag 6 mei, werd om 18u geloot voor de eindronde 'stijgen 2e amateur'. 6 Ploegen zaten in de trommel om 2 speeldagen samen te stellen van deze voorronde van de eigenlijke eindronde 1e Amateur.

 

Deelnemers ..

De Ratjes zaten samen met reeksgenoten KFC Mandel United, Olympia WIjgmaal en KSK Ronse in de trommel. We kregen gezelschap van slechts 2 ploegen uit de B-reeks: KSK Hasselt en Bocholter VV.

De start van de eindronde is een halve week uitgesteld omdat Patro Eisden Maasmechelen naar het BAS stapte om zijn gelijk te krijgen in het licentiedossier. Zo zouden ze als kampioen rechtstreeks promoveren en moet KSK Hasselt deelnemen aan de eindronde. Ingeval van een afwijzing door het BAS, zal KSK Hasselt rechtstreeks promoveren en zal de kalender van de eindronde aangepast worden (zie hieronder).

 

Loting voorrondes

Eerste ronde (zondag 12 mei om 15u)

In de eerste ronde voor zondag 12 mei werden de Ratjes en Olympia Wijgmaal vrijgeloot. Terwijl Mandel United, KSK Ronse ontvangt en Bocholter VV ook gouwgenoot KSK Hasselt zal verwelkomen.

1) KFC Mandel United - KSK Ronse 

2) Bocholter VV - KSK Hasselt

3) KRC Gent BYE

4) Olympia Wijgmaal BYE

De matchen worden beslecht met rechtstreeks uitschakeling. Tijdstippen of dagen kunnen in onderling overleg aangepast worden.

 

Tweede ronde (woensdag 15 mei om 20u30)

5) KRC Gent - winnaar 1

6) winnaar 2 - Olympia Wijgmaal

De matchen worden beslecht met rechtstreeks uitschakeling.

De winnaars van matchen 5 en 6 gaan naar de Eindronde 1e Amateur. Later meer hierover.