Loting eindronde (speeldagen 1 en 2)

02.05.2017

Vandaag werd er in de Bondsgebouwen geloot voor de eindronde “stijgen 2e Amateur VFV” (en ACFF). 6 Vlaamse teams gingen in de trommel en onze Ratjes en K Olsa Brakel werden vrijgeloot in de 1e ronde. Bekijk hieronder het speelschema van de voorrondes (speeldag 1 en 2).

Speelschema voorrondes (eindronde "stijgen 2e Amateur") ...

Het speelschema van de eindronde ziet er als volgt uit.

Speeldag 1 – zondag 07/05/2017 – 15u00

  • VR1 : K Sint-Eloois-Winkel Sport – SC Eendracht Aalst
  • VR2 : K Rupel Boom FC – KVV Thes Tessenderlo Sport
  • VR3 : KRC Gent BYE
  • VR4 : K OLSA Brakel BYE

Speeldag 2 – donderdag 11/05/2017 – 20u30

  • VR5 : WINNAAR MATCH VR1  – KRC Gent*
  • VR6 : K OLSA Brakel – WINNAAR MATCH VR2

Dit wil zeggen dat de Ratjes op donderdag 11 mei naar K Sint Eloois Winkel Sport of SC Eendracht Aalst trekken. Indien de match doorgaat op Winkel zal deze vermoedelijk om 18u00 gespeeld worden aangezien zij geen verlichting hebben. Indien de match doorgaat tegen Aalst, zal de match om 20u30 gespeeld worden.

Modaliteiten voor kaarten ..

Alle openstaande gele kaarten van de reguliere competitie komen te vervallen, zodat alle ploegen met een schone lei kunnen beginnen. Bij het verzamelen van 2 gele kaarten (in 2 verschillende duels), volgt één speeldag schorsing.

Modaliteiten bij gelijke stand ..

Wanneer deze wedstrijden op een gelijkspel eindigen, worden conform het bondsreglement verlengingen gespeeld, eventueel gevolgd door een strafschoppenserie (Art. 1233).

Finale ronde ..

Bij eventuele kwalificatie moet er opnieuw geloot worden. Dan voor de eindronde ‘stijgen 1e Amateur’. De 2 Vlaamse winnaars (van duels VR5 en VR6), krijgen dan het gezelschap van de Waalse winnaar van de voorronde eindronde en de barrageploeg uit 1e Amateur.