Loting Croky Cup bekend ..

29.06.2018

Op de bondszetel werd vrijdag 29 juni geloot voor de eerste vijf rondes van de Croky Cup 2018-2019. We namen het speelschema eens onder de loep.

 

Bekeravontuur ..

De ploegen uit de 2e amateurreeks komen pas in actie vanaf ronde 2. Alle matchen worden gespeeld om 16u00, tenzij de ploegen een andere overeenkomst treffen. De eerste 5 rondes kunnen gelukkig afgewerkt worden voor de competitiestart! De loting voor onze Ratjes lijkt ons - bij winst - door gans België te brengen. Vorig jaar eindigde het bekeravontuur na penalty's tegen KFC Dessel Sport. Benieuwd wat het deze keer zal worden.

In de tweede ronde op zondag 5 augustus nemen de Ratjes het op verplaatsing op tegen de winnaar van het duel KFC Hamont (LIMB-2) en Groen Star Beek (LIMB-2). Sowieso een tripje naar Limburg dus.  

Bij eventuele kwalificatie speelt KRC Gent de week daarna op zondag 12 augustus in de derde ronde thuis tegen wellicht het Luikse FC United Richelle (AMA-3 ACFF). Tenzij 2e provincialer Moedige Duivels Halen, het team van trainer Bruno Versavel, zou stunten Een stevige affiche. 

Voor een eventuele vierde ronde op 19 augustus wacht een verplaatsing naar Namen (REC Couvin-Mariembourg of CS Onhaye) of Luxemburg (ROC Rochois). Stel dat we daar als winnaar uitkomen dan wacht een uitmatch tegen AFC Tubize (1B). In 2013 kruisten we elkaar wegen ook op de 4e speeldag. Ook toen was Jannes Tant trainer. De Ratjes verloren eervol 3-1 bij de toenmalig 2e klasser.

Indien de Ratjes deze 5e wedstrijd winnend afsluiten, wacht een afspraak met een eerste- of 2e klasser.

 

Speelschema

Het volledige programma is hieronder terug te vinden.

Downloads: