Inkomende transfer #1 : Bram Leroy

07.02.2019

KRC Gent is verheugd om zijn 1e inkomende transfer voor volgend seizoen voor te stellen: Bram Leroy, een vinnige vleugelspeler die overkomt van reeksgenoot KFC Mandel United en voordien bij K Olsa Brakel en het Nederlandse HSV Hoek actief was.

 

Bram Leroy (27/05/1997) is een 25-jarige linksvoetige vleugelspeler die heel wat ervaring op deed in het nationale voetbal. Bram doorliep de jeugdreeksen van Club Brugge tot bij de U19 en ging daarna zijn geluk beproeven in de Vlaamse Ardennen bij K Olsa Brakel. Daar ontbolsterde de aanvallend ingestelde speler en werd hij een vaste waarde gedurende 4 seizoenen in het team van Steven Huysveld, vooraleer hij door het Nederlandse HSV Hoek weggeplukt werd. Bij de ambitieuze amateurclub werd Leroy onder Jannes Tant een sterkhouder en hielp de club mee aan de promotie. Hij bleef echter slechts 1 seizoen bij onze Noorderburen, want het ambitieuze project van KFC Mandel United sprak de vaardige voetballer aan. De gewezen jeugdinternational moest echter bij Mandel United opboksen tegen heel wat concurrentie maar droeg toch zijn steentje bij aan het top-seizoen van de fusieclub.

Bram, die in Leerne komt wonen, tekende een contract voor 1 seizoen. Hij komt ex-ploeggenoten De Backer en Beshliaha, alsook trainers Tant en De Smet terug tegen.

We heten Bram en familie van harte welkom bij onze club en wensen hem heel veel succes toe.