Eric Ceulemans: ''We gaan onze tijd nemen voor inkomende transfers.''

26.01.2021
Vorige week kon je hier al lezen dat naast de volledige technische staf ook tien spelers hun contract bij onze Ratjes met één jaar hebben verlengd, vandaag zijn daar nog eens zeven spelers bijgekomen. 

In een vorig nieuwsbericht kon je al lezen dat Victor Vankerkhoven, Justin Pieters, Joran Triest, Kevin Hebbelinck, Stef De Backer, Brian Vercruysse, Matties Volckaert, Samuel Davies, Raf Leemans en Matthias Wyngaert hun contract hebben verlengd. 

Vandaag zijn daar nog deze spelers bijgekomen: 

- Hasan Ertürk 
- Ibrahim Ertürk
- Bryan Londot
- Jelle Walraeve
- Emile De Keulenaere 
- Sebastiaan Haers 
- Bjorn Caryn 

 

Sportief manager Eric Ceulemans: "we zijn nog met een aantal spelers in gesprek over een eventuele contractverlenging, maar voor het aantrekken van nieuwkomers gaan we in elk geval rustig onze tijd nemen. Door de vroegtijdige stopzetting van de competitie zitten we met een ongewoon lange transferperiode, dus we gaan zeker niks overhaasten. Lorenzo Destaercke verlaat de club en trekt naar SV Blankenberge, omdat hij in Brugge studeert is dat voor hem makkelijker combineerbaar. Ook Zinho Chergui kijkt uit naar een nieuwe club. We waren zeker niet ontevreden van zijn prestaties, maar we hebben aan Zinho heel eerlijk de boodschap gegeven dat we nog meer dan voordien de kaart van de jongeren willen trekken. Zinho was een ervaren pion, hij beseft dat de impact van de coronacrisis duidelijk voelbaar is en dat we als club keuzes moeten maken en daar had hij zeker veel begrip voor. We wensen hen in elk geval alle succes toe.''