Eerste oefenmatch op zaterdag 1 augustus.

18.06.2020

De eerste voorbereidingswedstrijden voor het nieuwe seizoen liggen vast. Onze Ratjes starten hun voorbereiding met een eerste training op maandag 20 juli. De eerste oefenmatch vindt plaats in eigen huis, op zaterdag 1 augustus

Traditioneel kiezen onze Ratjes voor een voorbereidingsprogramma dat niet overladen wordt met oefenwedstrijden. Op dit moment zijn er twee matchen vastgelegd: de eerste thuis op zaterdag 1 augustus tegen Royal Knokke FC om 17u. Deze match mag worden gespeeld mét publiek. 

Voor de tweede oefenwedstrijd steken we meteen de grens over, naar Zeeuws-Vlaanderen. Want op zaterdag 8 augustus maken we de verplaatsing naar HSV Hoek. Aftrap om 14u30. 

De loting voor de Beker van België laat nog even op zich wachten, afhankelijk van hoe lang het bekeravontuur deze keer zal duren, worden eventueel nog andere oefenwedstrijden ingepland. De foto op deze pagina is genomen tijdens de laatste match van het voorbije seizoen en dat lijkt al heel lang geleden. Vanaf nu kunnen we dus eindelijk vooruitblikken naar een nieuw seizoen.