Eindstand KFC Vigor Wuitens Hamme - K. Racing Club Gent (23.08.2018)

Clubs

4 - 2
Datum:
23.08.2018
Matchtype:
Oefenwedstrijd

De Ratjes werkten een gretige oefengalop af op het veld van KFC Vigor Wuitens, maar moesten toch de duimen leggen met een 4-2. Beide teams begonnen gezwind aan de wedstrijd, hielden het tempo hoog en bleven meteen druk zetten. Het ging gelijk op in het openingskwartier. Ex-racinger D'Haeseleer had wel de openingstreffer aan de voet, maar doelman De Schampheleere hield de nul op het bord. Op 8 minuten tijd profiteerde de thuisploeg van 2 foutjes bij de Ratjes en meteen stond het 2-0. Onze jongens knokten zich terug in de partij en via Elewaut terug in het score-spoor. Een sterk 3e kwartier werd niet beloond met een gelijkmaker. Die viel wel in de 2e helft via de sterk ingevallen Caryn. Waeghe had de voorsprong aan de voet, maar verspeelde het leer. Aan de overzijde zorgde een flipperkast goal van De Rauw voor een nieuwe Hamse voorsprong. Die had echter meteen uitgewist moeten worden door Bael, maar die miste een 100% doelkans. De Ratjes bleven die gelijkmaker najagen, maar slikten in blessuretijd nog een 4e tegentreffer. Ondanks de nederlaag was dit een wedstrijd waarin een positieve tendens werd vastgesteld. Toch moet je kritisch blijven en is 4 tegengoals te veel van het goede!

Verslag ..

Geen detail verslag voorhanden.

 

Wedstrijdinformatie ..

KRCG: De Schampheleere – De Backer (K) – Vercruysse – Davies – De Langhe (45' Beshliaha) – Van Wingen (45' Caryn) – Elewaut (62' De Pauw) – De Bruycker – Bael (76' Wymeels) – Waeghe (62' Vanderbeck) – Jabar Zada (76' Khalfa).

Invallers: Frans

Doelpunten: 1-0 VWH (Triest) (21'); 2-0 VWH (Laacheri) (28'); 2-1 Elewaut (34'); 2-2 Caryn (58'); 3-2 VWH (De Rauw) (69') en 4-2 VWH (De Rauw) (91')

Geel: niemand

Rood: niemand