Eindstand HSV Hoek - K. Racing Club Gent (01.03.2019)

Datum:
01.03.2019
Matchtype:
Oefenwedstrijd

Onze Ratjes werkten een sterke oefengalop af in Zeeland tegen 3e divisie club HSV Hoek en wonnen met 1-2 na treffers van Van Wingen en Kyeremeh. Opdracht volbracht dus voor de troepen van Tant, die heel wat jongens liet opdraven om hen zo wedstrijdritme te laten op doen.

Verslag

Van Wingen opende iets over het half uur de score en Elewaut zag voor de rust de 0-2 op de paal strandden. Na de pauze misten de Zeelanders de gelijkmaker. In een genietbare partij zorgde Kyeremeh diep in de 2e helft voor de 0-2. De eindstand kwam 2 minuten voor affluiten op het bord toen man in vorm Rik Impens een penalty voorbij De Schampheleere joeg. Onze jongens keerden dus met een goed gevoel terug van deze partij. Voor coaches Tant en De Smet was het een leuk weerzien met de club waar ze mooie jaren beleefden. Ook voor kapitein De Backer en Beshliaha trouwens. Kortom een geslaagde uitstap!

 

Volgende match

Zaterdag 09/03/2019 trekken de Ratjes voor de herneming van de competitie naar KFC Sparta Petegem, de 3e uit de stand. De ploeg van onze ex-Ratjes Verheughe, Blancke, Stock en Weytens klopte ons in de heenronde. Tijd voor revanche, maar dat is ons zelden gelukt in Petegem aan de Leie. Afspraak om 19u30. Supporters op post!

Adres: Sparta Petegem stadion, Gavere Steenweg 240, 9800 Petegem a/d Leie

 

Wedstrijdinfo

KRCG: De Schampheleere – De Backer (K) (45' Vercruysse) – Ly – Davies – Beshliaha – Van Wingen – Elewaut – De Langhe (45' Caryn) – tester1 (45' tester2) – Uçak – Kyeremeh

Invallers: Frans – Michiels – Jabar Zada – Leemans – De Pauw

Doelpunten: 0-1 Van Wingen (33'); 0-2 Kyeremeh (83') en 1-2 HSVH (Rik Impens) (penalty)

Geel: niemand

Rood: niemand